Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul da 50 mil euro pentru reabilitarea litoralului, in statiunea Mamaia.

România Liberă România Liberă,
Guvernul da 50 mil euro pentru reabilitarea litoralului, in statiunea Mamaia.

Guvernul va finanta cu 227,3 milioane lei 50,7 milioane euro) lucrari de protectie si reabilitare in sudul litoralului romanesc, informeaza Mediafax. Lucrarile vor fi efectuate in perimetrul statiunii Mamaia, intre hotelurile Rex si Sulina si Vila Turturica statie bariera intrare). Finantarea va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat si alte surse si poate fi actualizata ulterior. Investitia va fi esalonata pe trei ani, conform hotararii aprobate de . continuă pe România Liberă

Teamnet are nevoie de 25-30 mil. euro pentru a se extinde in Europa de Est. Banca Mondiala vrea sa finanteze cresterea

Divizia de investitii a Bancii Mondiale vrea sa finanteze cu pana la 15 milioane de euro Teamnet, una dintre cele mai mari companii de IT de pe piata locala, care are in plan sa se extinda in Europa de Est, scrie pe site-ul IFC .

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

Zitec a inregistrat afaceri de 2,3 mil. euro in 2013 si o crestere a echipei cu peste 50%

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inregistrat anul trecut afaceri de 2,3 milioane euro, in crestere cu peste 60% comparativ cu anul 2012, in timp ce numarul membrilor echipei a crescut cu peste 50%, la un total de.

Ce face Aeroportul din Cluj cu un imprumut de 50 mil. lei, pe 20 ani

Aeroportul International Avram Iancu din Cluj vrea sa contracteze un imprumut de 50 milioane de lei, pe o perioada de 20 de ani, pentru finantarea unui proiect de investitii, potrivit Mediafax .

Transavia bifeaza investitii de cel putin 8 mil. euro si vrea sa scape de creditele bancare

Compania Transavia, cel mai mare producator de carne de pui din Romania, isi propune ca pana la finalul anului sa inchida creditele bancare accesate in mare parte pentru modernizarea facilitatilor de productie si achizitionarea de utilaje agricole si.

Bancpost finanteaza cu 17 mil. euro transformarea City Mall in birouri

Bancpost finanteaza cu circa 17 milioane de euro lucrarile de transformare a centrului comercial City Mall in cladire de birouri, potrivit raportului fondului de investitii Globalworth, controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, proprietarul.

Bancpost finanteaza cu 17 mil. euro transformarea City Mall in birouri

Bancpost finanteaza cu circa 17 milioane de euro lucrarile de transformare a centrului comercial City Mall in cladire de birouri, potrivit raportului fondului de investitii Globalworth, controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, proprietarul.

MedLife deschide hyperclinici in 4 orase mari si estimeaza afaceri de 83 mil.euro

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania, va deschide pana la sfarsitul anului patru hyperclinici noi, in Galati, Iasi, Constanta si Cluj-Napoca, dupa investitii de 4 milioane euro, si estimeaza ca va ajunge la afaceri de.

Pricopie: 200 mil. euro vor fi investiti in infrastructura din educatie

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, spune ca infrastructura din sistemul de educatie va beneficia de o investitie de 200 milioane de euro din fondurile structurale neutilizate intre 2007-2013, in timp ce suma de 500 de milioane de euro va fi alocata,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )