Libnet.ro
UNICEF

01:05

Timisoara este finantata cu 72 de milioane de euro pentru dezvoltare de la Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Timisoara este finantata cu 72 de milioane de euro pentru dezvoltare de la Uniunea Europeana

Proiectele finantate de Uniunea Europeana pe exercitiul financiar 2007-2013, depuse de administratia Ciuhandu, dar implementate de Nicolae Robu, se ridica la 72 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Lichiditate de aproximativ 1,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7,71 milioane lei 1,72 milioane euro).

Grupul Garanti a inregistrat un profit net de 27 milioane euro in 2013

Grupul Garanti Romania a inregistrat in 2013 un profit net consolidat de 27 milioane euro, conform unui comunicat de presa.

Zitec a inregistrat afaceri de 2,3 milioane euro in 2013

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inregistrat anul trecut afaceri de 2,3 milioane euro, in crestere cu peste 60% comparativ cu anul 2012, se arata intr-un comunicat de presa.

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro, in 2014

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro in 2014, a declarat Ilinca Rosetti, directorul general al bancii.

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

Departamentul pentru Energie forteaza 6 companii energetice de stat sa contribuie cu cate 4 milioane de euro la proiectele Tarnita-Lapustesti si cablul submarin Romania-Turcia

Guvernul Romaniei incerca de foarte multi ani sa puna pe picioare doua mari proiecte energetice: Centrala Hidroelectrica cu Acumulare prin Pompaj Tarnita-Lapustesti si Cablul de interconectare submarin 400Kv Romania -Turcia. Insa, entuziasmul investitorilor fata de aceste proiecte a fost foarte redus, poate si din cauza costurilor prea ridicate in raport cu oportunitatea lor. Departamentul pentru Energie condus de ministrul Constantin Nita a gasit o solutie: obligarea principalelor companii energetice de stat sa contribuie la aceste proiecte. Practic, fiecare companie va trebui sa scoata in 2014 cate patru milioane de euro pentru constituirea a doua companii de proiect care, mai departe, vor cheltui sume importante pe studii de fezabilitate sau actualizarea lor.

Europa a oferit 10 miliarde euro pentru cercetare. ...

Timp de sapte ani Romania, nu a atras nici un euro din fondurile europene destinate cercetarii stiintifice, desi Uniunea Europeana le-a pus la dispozitie statelor membre sume colosale. Spre exemplu, Marea Britanie a primit peste doua miliarde euro, iar state precum Ungaria sau Polonia au primit zeci de milioane pentru finantarea unor proiecte nationale de cercetare. Uniunea Europeana ofera statelor membre sume de bani nu doar pentru constructia de autostrazi sau pentru agricultura, ci si .

Firma autohtona Octagon - lucrari de 20 milioane euro, in 2013

Compania autohtona de constructii Octagon a derulat lucrari, anul trecut, in valoare de aproximativ 20 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Compania de Drumuri va da 25 de milioane euro pe utilaje de deszapezire.

CNADNR va prezenta spre finantare Ministerului Transporturilor si apoi Comisiei Europene un proiect costisitor ce prevede achizitia de utilaje de deszapezire. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania are in lucru un proiect de atragere de fonduri europene cu o valoare de 25 milioane de euro destinate achizitionarii de utilaje de deszapezire. Finantarea achizitiei se va face in cadrul perioadei de alocare 2014-2020. Vor fi cumparate autofreze de mare capacitate si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )