Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa a oferit 10 miliarde euro pentru cercetare. ...

România Liberă România Liberă,
Europa a oferit 10 miliarde euro pentru cercetare. ...

Timp de sapte ani Romania, nu a atras nici un euro din fondurile europene destinate cercetarii stiintifice, desi Uniunea Europeana le-a pus la dispozitie statelor membre sume colosale. Spre exemplu, Marea Britanie a primit peste doua miliarde euro, iar state precum Ungaria sau Polonia au primit zeci de milioane pentru finantarea unor proiecte nationale de cercetare. Uniunea Europeana ofera statelor membre sume de bani nu doar pentru constructia de autostrazi sau pentru agricultura, ci si . continuă pe România Liberă

Ungaria va plati Rusiei un imprumut de 10 miliarde euro pentru constructia a doua generatoare, in 21 de ani

Ungaria va plati Rusiei timp de 21 de ani perioada 2025-2046), un imprumut de 10 miliarde de euro pe care guvernul de la Budapesta il va primi pentru finantarea constructiei a doua reactoare noi la centrala.

Ajutor de urgenta de 36 milioane de euro pentru Marea Britanie, in urma inundatiilor

Guvernul britanic a anuntat joi ca deblocheaza o finantare de urgenta de 130 milioane de lire sterline 36 milioane euro) pentru a veni in ajutorul sinistratilor ca urmare a inundatiilor catastrofale ce.

Senatorul Viorel Badea: Unirea cu Republica Moldova ar costa Romania vreo 20 de miliarde de euro

Senatorul pentru romanii din Europa si Asia din Parlamentul Romaniei sustine intr-un interviu pentru Unimedia ca oferta politica a Romaniei pentru Republica Moldova despre care vorbea recent presedintele Traian Basescu se refera la reunificarea celor doua state romanesti.

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,.

Sefii unei firme din Bacau, judecati dupa ce au primit 10.000 de euro pentru a interveni intr-o licitatie publica

Administratorul si directorul unei firme galatene au fost trimisi in judecata dupa ce, in urma castigarii unei licitatii in asociere cu o alta societate, i-ar fi cerut administratorului acesteia 10. 000 de euro, pentru a influenta persoane dinConsiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC),care urmau sa analizeze o contestatie, potrivit DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )