Libnet.ro
UNICEF

06:00

Senatorul Viorel Badea: Unirea cu Republica Moldova ar costa Romania vreo 20 de miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Senatorul Viorel Badea: Unirea cu Republica Moldova ar costa Romania vreo 20 de miliarde de euro

Senatorul pentru romanii din Europa si Asia din Parlamentul Romaniei sustine intr-un interviu pentru Unimedia ca oferta politica a Romaniei pentru Republica Moldova despre care vorbea recent presedintele Traian Basescu se refera la reunificarea celor doua state romanesti. continuă pe Adevărul

Ploaie de bani pentru Republica Moldova din partea bancilor europene

Republica Moldova ar putea beneficia de noi granturi de zeci de milioane de euro din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si a Bancii Europene de Investitii BEI) pentru reabilitarea drumurilor si dezvoltarea sectorului agricol.

Peste 200 de pachete de tigari ascunse intr-un autocar care avea destinatia Republica Moldova-Italia

Un barbat in varsta de 39 de ani, soferul unui autocar care a plecat din Republica Moldova cu destinatia Italia, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost prins de politistii de frontiera vasluieni, in Vama Albita, in timp ce incerca sa intre in tara cu 219 de pachete de tigari pe care nu le declarase la controlul vamal.

Premiera nationala: Medpark - prima institutie medicala din Republica Moldova acreditata international (P)

Medpark, primul spital privat din Republica Moldova, devine prima institutie medicala din tara, dar si din Europa de Est care a obtinut acreditarea internationala oferita de JCI Joint Commission International lider mondial in acreditarea institutiilor medicale.

Cum se integreaza etnicii minoritari in Republica Moldova: unii invata romana de nevoie, altii - de rusine

Sute de bugetari merg anual la cursuri de studiere a limbii oficiale. Traim in Republica Moldova, unde se vorbeste romana, argumenteaza ei. Expertii spun insa, cu regret, ca doar exceptiile ajung la astfel de lectii.

FOTO Pretinsa vama transnistreana are stampila pe care scrie Republica Moldova

De ani buni, la asa-zisa vama a regiunii separatiste din stanga Nistrului este utilizata stampila din care reiese ca aceasta este subordonata Republicii Moldova, transmite moldova. org.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )