Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ploaie de bani pentru Republica Moldova din partea bancilor europene

Adevărul Adevărul,
Ploaie de bani pentru Republica Moldova din partea bancilor europene

Republica Moldova ar putea beneficia de noi granturi de zeci de milioane de euro din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si a Bancii Europene de Investitii BEI) pentru reabilitarea drumurilor si dezvoltarea sectorului agricol. continuă pe Adevărul

Senatorul Viorel Badea: Unirea cu Republica Moldova ar costa Romania vreo 20 de miliarde de euro

Senatorul pentru romanii din Europa si Asia din Parlamentul Romaniei sustine intr-un interviu pentru Unimedia ca oferta politica a Romaniei pentru Republica Moldova despre care vorbea recent presedintele Traian Basescu se refera la reunificarea celor doua state romanesti.

Peste 200 de pachete de tigari ascunse intr-un autocar care avea destinatia Republica Moldova-Italia

Un barbat in varsta de 39 de ani, soferul unui autocar care a plecat din Republica Moldova cu destinatia Italia, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost prins de politistii de frontiera vasluieni, in Vama Albita, in timp ce incerca sa intre in tara cu 219 de pachete de tigari pe care nu le declarase la controlul vamal.

Premiera nationala: Medpark - prima institutie medicala din Republica Moldova acreditata international (P)

Medpark, primul spital privat din Republica Moldova, devine prima institutie medicala din tara, dar si din Europa de Est care a obtinut acreditarea internationala oferita de JCI Joint Commission International lider mondial in acreditarea institutiilor medicale.

Cum se integreaza etnicii minoritari in Republica Moldova: unii invata romana de nevoie, altii - de rusine

Sute de bugetari merg anual la cursuri de studiere a limbii oficiale. Traim in Republica Moldova, unde se vorbeste romana, argumenteaza ei. Expertii spun insa, cu regret, ca doar exceptiile ajung la astfel de lectii.

Primarul Robu nu da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului: Timisoara are alte prioritati.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat ca nu se vor aloca bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului, deoarece orasul are alte prioritati, transmite Mediafax. Nu dam bani la Catedrala Mantuirii Neamului, avem alte prioritati in oras. Avem solicitari de la Catedrala Mitropolitana si de la alte biserici din Timisoara de diverse culte. Lor le-am alocat in buget anumite sume de bani, a afirmat Nicolae Robu. Acesta a adaugat ca a primit o solicitare din partea Patriarhiei Romane, la .

Primarii din tara nu dau bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primarii din Timisoara, Suceava, Buzau si Brasov nu vor aloca bani pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Bistrita este singurul oras care va trimite fonduri catre Patriarhia Romana. Brasov Primarul Brasovului, George Scripcaru, a spus ca a primit solicitari de la BOR pentru a aloca bani pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului, dar ca municipalitatea nu are o suma disponibila si ca daca ar fi avut ar fi facut o donatie, adaugand: Ar trebui sa fim mai buni la suflet. In .

Premierul turc Erdogan cere un sprijin mai mare din partea Germaniei in procesul de aderare al Turciei la UE

Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, a cerut, marti, la Berlin, un sprijin mai consistent din partea Germaniei in procesul de aderare al Turciei la Uniunea Europeana, relateaza AFP. Asteptam de la Germania sa.

Rompetrol: Nu vom plati mai mult de 200 milioane dolari pentru 26,7% din Rompetrol Rafinare

Pretul de 200 milioane de dolari oferit statului roman de KazMunai Gaz pentru 26,7% din actiunile Rompetrol Rafinare este cel mai bun posibil si maximul pe care compania il va plati, a declarat joi vicepresedintele Rompetrol, Azamat.

FOTO Pretinsa vama transnistreana are stampila pe care scrie Republica Moldova

De ani buni, la asa-zisa vama a regiunii separatiste din stanga Nistrului este utilizata stampila din care reiese ca aceasta este subordonata Republicii Moldova, transmite moldova. org.

Erdogan cere un sprijin mai mare din partea Berlinului in procesul de aderare la UE

Premierul turc, Recep Tayyp Erdogan, a pledat, astazi, la Berlin pentru un sprijin mai consistent al Germaniei in procesul de aderare a Turciei la Uniunea Europeana, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )