Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cod galben de furtuna pe litoral, in judetele Tulcea si Constanta

B1 B1,
Cod galben de furtuna pe litoral, in judetele Tulcea si Constanta

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o avertizare cod galben de furtuna valabila pentru centrul judetul Tulcea si estul judetului Constanta. in intervalul orar 17:00-19:00, se vor semn. continuă pe B1

Meteorologii au emis sambata trei atentionari cod galben de ploi. Printre judetele vizate: Alba si Bistrita Nasaud

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, trei atentionari cod galben de ploi. Avertizarea care vizeaza nord-estul judetului Alba ramane valabila pana la ora 18.

Oltul, sub cod galben de furtuna pana in aceasta seara

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod galben de furtuna pana in aceasta seara, orele 23. Avertizarea este valabila pentru cea mai mare parte centrului si sudului tarii, doar cateva judete scapand de ploile insemnate cantitativ din aceasta perioada. Oltul s-a aflat, zilele trecute, sub un cod portocaliu de inundatii si furtuni.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna in Capitala si alte cateva judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod galben de furtuna pentru Bucuresti. Potrivit meteorologilor, in intervalul 15:20-16:30, in Capitala, vor avea loc frecvente descarcari.

Cod galben de crestere de niveluri si debite pe Dunare, incepand de duminica

Administratia Nationala Apele Romane informeaza ca in perioada 16. 2013 ora 06:00 - 23. 2013 ora 18:00 se instituie avertizarea de cod galben pe Dunare pe sectorul Gruia-Zimnicea judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman) si se va mentine depasita cota de atentie la Isaccea pe toata durata atentionarii - judetul Tulcea, potrivit unui comunicat de presa.

COD GALBEN pe Dunare intre Gruia si Zimnicea.

Dunarea va fi sub atentionare de cod galben intre localitatile Gruia si Zimnicea, sector pe care este indiguita, din 16 pana pe 23 iunie, potrivit Mediafax. Se instituie cod galben faza I de aparare) pe Dunare, pe sectorul Gruia - Zimnicea judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman), si se va mentine depasita cota de atentie la Isaccea judetul Tulcea), incepand cu data de 16 iunie, ora 6. 00, si pana pe 23 iunie, ora 18. 00, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie .

ANM: Cod galben de ploi torentiale si vant puternic, in Mures si Bistrita Nasaud

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, doua atentionari cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vant puternic, valabile pana la 15. 30, pentru judetele Mures si.

Cod galben pentru judetul Constanta. Rupere de nori si grindina la Medgidia

Vremea rea s-a abatut asupra judetului Constanta. Medgidia este lovita deja de o ploaie torentiala, cu rupere de nori si grindina. Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, la ora 15, o avertizare cod galben pentru centrul si sud-vestul judetului.

Nu scapam de furtuna. Cod galben de vreme rea in Baragan

Vremea rea continua sa ne dea batai de cap. Furtunile, insotite de tunete, fulgere si ploi torentiale nu se dau plecate din Baragan. in urmatoarea ora, meteorologii au emis cod galben de vreme rea, fiind posibile producerea de fenomene extreme.

Cod galben de INUNDATII pe rauri din 22 de judete.

22 de judete se afla, de joi dupa-amiaza, sub cod galben de inundatii, avertizeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INGHA), informeaza Apele Romane, potrivit Mediafax. Incepand de joi, ora 13. 00, si pana vineri,ora 16. 00, raurile din judetele din estul tarii se afla sub cod galben. Citeste si Bilantul INUNDATIILOR: Trei morti si zeci de case, distruse Astfel, hidrologii avertizeaza ca se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de .

Cod galben de inundatii pe Dunare, valabil pana pe 23 iunie

A intrat in vigoare atentionarea cod galben de inundatii pe Dunare, pe sectorul Gruia-Zimnicea, judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman. Reprezentantii Centrului de Prognoze Hidrologice ii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2929 seconds )