Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cod galben de INUNDATII in judetul Prahova

Antena3 Antena3,
Cod galben de INUNDATII in judetul Prahova

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pe unii afluenti ai raurilor din bazinul superior si mijlociu al raului Teleajen, din judetul Prahova, unde sambata, pana la ora 21. 00, se pot produce inundatii. continuă pe Antena3

Cod galben de inundatii in judetul Prahova

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pe unii afluenti ai raurilor din bazinul superior si mijlociu al raului Teleajen, din judetul Prahova, unde sambata, pana la ora 21. 00, se pot produce inundatii.

Cod galben de inundatii in Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau

Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pe unele rauri din judetele Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, valabila pana la ora 23. 00, informeaza Mediafax.

Cod galben de inundatii in Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, pana la noapte

Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pe unele rauri din judetele Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, valabila pana la ora 23. 00, conform Mediafax.

Cod galben de inundatii pentru rauri din judetul Dambovita

Hidrologii au instituit, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetul Dambovita, de la ora 16:30 pana la ora 23:00. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

ANM: Cod galben de furtuna si grindina in Prahova, Buzau, Giurgiu, Ilfov si municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, sambata dupa-amiaza, o avertizare cod galben de furtuna si grindina in Prahova, Buzau, Giurgiu, Ilfov si municipiul Bucuresti. in intervalul 13:50 si 16:00, se vor semnala frecvente.

ANM: Cod galben de vijelii in sapte judete

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza, avertizari de cod galben de ploi, in sape judete,conform ANM.

UPDATE Cod galben de ploi si furtuni in judetul Tulcea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, avertizare Cod galben de ploi si furtuni valabila pentru judetul Tulcea. Cod galben de inundatii pe raul Teleajen, judetul Prahova.

COD GALBEN si PORTOCALIU de ploi abundente, vijelii si inundatii in sud-estul tarii

20 - Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pe unele rauri din judetele Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, valabila pana la ora 23. Ca urmare a.

UPDATE Cod galben de ploi si furtuni pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, pentru aceasta dupa-amiaza, o avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila pentru zona municipiului Bucuresti, pentru jumatatea nordica a judetelor Prahova, Buzau si Giurgiu si pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov. Cod galben si in judetul Calarasi.

Cod galben de ploi si furtuni pentru Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, pentru aceasta dupa-amiaza, o avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila pentru zona municipiului Bucuresti, pentru jumatatea nordica a judetelor Prahova, Buzau si Giurgiu si pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )