Libnet.ro
UNICEF

08:00

UPDATE Cod galben de ploi si furtuni in judetul Tulcea

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod galben de ploi si furtuni in judetul Tulcea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, avertizare Cod galben de ploi si furtuni valabila pentru judetul Tulcea. Cod galben de inundatii pe raul Teleajen, judetul Prahova. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod galben de ploi si furtuni pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, pentru aceasta dupa-amiaza, o avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila pentru zona municipiului Bucuresti, pentru jumatatea nordica a judetelor Prahova, Buzau si Giurgiu si pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov. Cod galben si in judetul Calarasi.

Cod galben de ploi si furtuni pentru Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, pentru aceasta dupa-amiaza, o avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila pentru zona municipiului Bucuresti, pentru jumatatea nordica a judetelor Prahova, Buzau si Giurgiu si pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii pentru judetele Prahova si Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de ploi si grindina pentru judetele Prahova si Dambovita. Specialistii au anuntat averse ce pot depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina, dar si intensificari ale vantului.

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru doua judete din tara.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru Bucuresti si pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri mai multe avertizari de Cod galben de furtuna, fiind anuntate averse ce pot atinge 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. De asemenea, judetele Dambovita si Prahova au fost azi sub Cod portocaliu de furtuna.

Capitala si judetul Ilfov, sub cod galben de ploi

Capitala si judetul Ilfov se afla sub cod galben de ploi, vineri, intre orele 16. 15 si 17. 45, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

COD GALBEN de ploi si vijelii pentru Capitala si 4 judete

Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu sunt sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii. Avertizarea nowcasting cod galben a intrat in vigoare la ora.

Avertizare cod galben de ploi si vijelii, in Bucuresti si 4 judete

Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu sunt sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, scrie Mediafax .

Cod galben de furtuna in Bucuresti si Ilfov, pana la ora 17.45

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dupa-amiaza o avertizare imediata cod galben de furtuna ce vizeaza Capitala si judetul Ilfov, fiind valabila pana la ora 17. 00: Doi copaci, cazuti peste mai multe masini parcate pe Aleea Dealul Mitropoliei.

COD GALBEN si PORTOCALIU de ploi abundente, vijelii si inundatii in sud-estul tarii

20 - Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pe unele rauri din judetele Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, valabila pana la ora 23. Ca urmare a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2952 seconds )