Libnet.ro
UNICEF

08:00

COD GALBEN de ploi si vijelii pentru Capitala si 4 judete

Antena3 Antena3,
COD GALBEN de ploi si vijelii pentru Capitala si 4 judete

Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu sunt sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii. Avertizarea nowcasting cod galben a intrat in vigoare la ora. continuă pe Antena3

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru doua judete din tara.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii pentru judetele Prahova si Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de ploi si grindina pentru judetele Prahova si Dambovita. Specialistii au anuntat averse ce pot depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina, dar si intensificari ale vantului.

UPDATE Cod galben de ploi si furtuni pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, pentru aceasta dupa-amiaza, o avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila pentru zona municipiului Bucuresti, pentru jumatatea nordica a judetelor Prahova, Buzau si Giurgiu si pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov. Cod galben si in judetul Calarasi.

Cod galben de ploi si furtuni pentru Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, pentru aceasta dupa-amiaza, o avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila pentru zona municipiului Bucuresti, pentru jumatatea nordica a judetelor Prahova, Buzau si Giurgiu si pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov.

ANM: Cod galben de vijelii in sapte judete

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza, avertizari de cod galben de ploi, in sape judete,conform ANM.

ANM: Cod galben de vijelii in Prahova, Giurgiu, Dambovita, Neamt, Bacau, Vrancea si Constanta

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza, cinci avertizari cod galben de ploi si vijelii, inclusiv intensificari ale vantului. Astfel, ploile se vor semnala in vestul judetului Prahova in intervalul 14:45 si.

UPDATE Cod galben de ploi si furtuni in judetul Tulcea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, avertizare Cod galben de ploi si furtuni valabila pentru judetul Tulcea. Cod galben de inundatii pe raul Teleajen, judetul Prahova.

Avertizare cod galben de ploi si vijelii, in Bucuresti si 4 judete

Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu sunt sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, scrie Mediafax .

Cod galben de inundatii pentru rauri din judetul Dambovita

Hidrologii au instituit, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetul Dambovita, de la ora 16:30 pana la ora 23:00. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

COD GALBEN de ploi abundente si vijelii in Bucuresti si Ilfov

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari nowcasting de COD PORTOCALIU de ploi torentiale si vijelii pentru estul, centrul si sudul judetului Dambovita, in special zona municipiului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )