Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cod galben de vant puternic si vijelii. Vezi care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Cod galben de vant puternic si vijelii. Vezi care sunt zonele vizate

Adminsitratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben de vant, dupa cum urmeaza: Intre orele : 15:00 si 18. 00 In zona : local in judetele Constanta si Tulcea Se vor. continuă pe Antena3

Meteorologii au emis Cod galben de vant puternic

Serviciul Hidrometeorologioc de Stat a emis o avertizare de Cod galben pentru 18 si 19 iulie. Se prevad intensificari ale vantului din nord-vest in rafale de pana la 15-20 metri pe secunda.

Alerta meteo! S-a emis un Cod galben de vant puternic. Ce zone sunt vizate

Mai multe localitati din judetele aflate in zonele Moldovei, Olteniei si Banatului sunt vizate de noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in urmatoarele ore, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ALERTA meteo. E cod galben de vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, o atentionare nowcasting cod galben de vant puternic, valabila in urmatoarele ore, in judetele Constanta si.

Cod galben de vijelii pana la 18.20. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru judetele Sibiu, Neamt, Bacau si Suceava, valabila pana la ora 18. Conform.

ANM: Cod portocaliu de vijelii si grindina in noua judete din vestul tarii. Alte 11 judete, sub cod galben (FOTO, VIDEO)

Jumatatea de vest a tarii se afla pana duminica sub doua coduri de vijelii si grindina. E cod portocaliu in noua judete pana duminica dimineata si cod galben in alte 11,.

Cod galben si cod portocaliu de instabilitate atmosferica, valabile pana duminica in jumatatea sudica a tarii. Cod galben de canicula in sud-est

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat atentionare cod portocaliu si cod galben de ploi torentiale emisa in urma cu o zi si a emis o atentionare cod galben de canicula pentru sud-estul tarii. Duminica sunt asteptate furtuni in nordul si centrul tarii, precum si in zonele montane.

METEO: Instabilitate atmosferica in 21 de judete, in weekend. Cod galben de canicula in restul tarii

Administratia Nationala de Meterologie a emis, sambata, o avertizare de instabilitate atmosferica, valabila in 21 de judete. Totoata, alte 12 judete se afla sub cod galben de canicula.

Un obicei banal poate avea consecinte extrem de neplacute: Un medic avertizeaza asupra pericolelor la care sunt expusi oamenii care isi indeparteaza parul din nas (VIDEO)

Un medic, expert in otorinolaringologie ORL) avertizeaza asupra pericolelor la care sunt expusi oamenii care isi indeparteaza parul din nas. intr-un videoclip postat pe internet medicul.

MODUL BARBAR in care sunt tinuti prizonieri pucistii care au luat parte la tentativa de lovitura de stat din Turcia (FOTO)

Imagini terifiante cu unii dintre militarii care au luat parte la tentativa de lovitura de stat din Turcia. Dupa ce vineri seara armata a vrut sa-l dea jos de la putere pe presedintele Erdogan, aproximativ 290 de.

Moscova: orice exercitii care sunt organizate in apropierea granitelor ruse, o potentiala amenintare

Presedintele Comisiei de aparare din Duma camera inferioara a parlamentului rus) si fost comandant al Flotei ruse din Marea Neagra, amiralul Vladimir Komoiedov, a declarat luni ca nu considera necesar sa existe o reactie la fiecare actiune de demonstratie de forta in apropierea frontierelor ruse, insa a avertizat ca fortele armate ruse sunt pregatite sa raspunda oricarei provocari in Marea Neagra, relateaza agentia Tass, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )