Libnet.ro
UNICEF

08:00

COD PORTOCALIU DE INUNDATII: Raul Teleorman, peste cota de pericol. Neajlovul si Tesluiul, peste cota de inundatii

Antena3 Antena3,
COD PORTOCALIU DE INUNDATII: Raul Teleorman, peste cota de pericol. Neajlovul si Tesluiul, peste cota de inundatii

Raul Teleorman se mentine peste cota de pericol in zona localitatii Tatarasti din judetul Teleorman, iar Neajlovul si Tesluiul raman peste cota de atentiei, potrivit situatiei prezentate de reprezentantii. continuă pe Antena3

ANAR: Raul Teleorman, peste cota de pericol.

Raul Teleorman se mentine peste cota de pericol in zona localitatii Tatarasti, din judetul Teleorman, iar Neajlovul si Tesluiul raman peste cota de atentie, potrivit situatiei prezentate de reprezentantii ANAR, vineri seara, relateaza Mediafax. Reprezentantii Administratiei Nationale Apele Romane ANAR) au precizat ca, in cazul raului Teleorman, cota este in scadere, in cadrul Comandamentului pentru inundatii de la Guvern. Citeste si: UPDATE. Ploile continua, sambata, in sudul tarii.

Cod portocaliu de inundatii in Dolj, Teleorman si Giurgiu

Hidrologii au prelungit pana vineri seara codul portocaliu de inundatii emis pentru raurile Desnatui si Raznic, din judetul Dolj, si au instituit aceeasi avertizare pentru raurile Teleorman si Neajlov.

UPDATE. Cod portocaliu de inundatii pentru sudul tarii. ...

Un elicopter va fi trimis in zona pentru a evalua pagubele si pericolul pentru oamenii care locuiesc in zona, conform B1TV. Peste trei sute de gospodarii au fost inundate la nivelul judetului, unde raurile Desnatui si Terpezita se afla sub cod portocaliu de inundatii pana vineri seara la ora 18:00. Oamenii din Pielesti si Mischii se tem ca apa le va intra in curand in case. Situatia e critica si in localitatea Robanesti, unde raul Teslui a iesit din matca si a intrat in curtile .

Cod portocaliu de inundatii pe cinci rauri din Olt si Dolj.

Raurile Desnatui si Terpezita judetul Dolj), Raznic, Teslui si Beica judetul Olt) sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 18. 00, potrivit unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Cod portocaliu de inundatii in Olt: Oamenii din trei localitati, evacuati Totodata, pana vineri la ora 18. 00, este cod galben pe Drincea judetul Mehedinti), Jiu - sector Filiasi-Podari judetul Dolj) si pe .

COD PORTOCALIU de inundatii in Olt: Localnici din trei comune vor fi EVACUATI

Mai multe persoane din localitatile Movileni, Serbanesti si Schitu, din judetul Olt, vor fi evacuate, dupa ce in zona s-au produs inundatii si a fost instituit cod portocaliu, la ora transmiterii acestei.

Cod portocaliu de inundatii in Olt: Doua drumuri judetene au fost inchise, iar oamenii sunt evacuati

O acertizare cod portocaliu de inundatii a fost emisa, joi seara, pentru judetulOlt unde, doua drumuri judetene au fost deja acoperite de ape, relateaza B1 TV. in timp ce oamenii sunt evacuati din calea ape.

Cod portocaliu de inundatii pe cinci rauri din Olt si Dolj: Doua drumuri judetene au fost inchise

51: Raurile Desnatui si Terpezita judetul Dolj), Raznic, Teslui si Beica judetul Olt) sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 18. 00, transmite Institutul National de .

UPDATE. Cod portocaliu de INUNDATII pentru sudul tarii. ...

O femeie de 56 de ani din Mehedinti a fost gasita moarta vineri dimineata, in apele involburate ale raului Blahnita. Femeia se afla cu vitele al pascut, cand a fost luata de apele raului umflat de ploile din ultimele zile, conform B1TV. Un elicopter va fi trimis in zona pentru a evalua pagubele si pericolul pentru oamenii care locuiesc in zona, conform B1TV. Peste trei sute de gospodarii au fost inundate la nivelul judetului, unde raurile Desnatui si Terpezita se afla .

Cod portocaliu de inundatii pentru sudul tarii. ...

Hidrologii au prelungit codul portocaliu de inundatii, pana vineri la ora 18. 00, pentru judetele Olt si Dolj. Sute de gospodarii din cele doua judete sunt sub ape. In municipiul Craiova, mai multe strazi si zeci de case sunt inundate. Totodata, cinci drumuri judetene din Judetul Olt au fost inchise din cauza inundatiilor. Zeci de oameni au fost evacuati din calea apelor. De asemenea, noua judete din sudul tarii se afla sub cod galben de inundatii. Un dig s-a rupt pe raul Teslui, inundand .

Cod portocaliu pe cinci rauri din Olt si Dolj, pana vineri seara

Raurile Desnatui si Terpezita, judetul Dolj, Raznic, Teslui si Beica, judetul Olt, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 18. 00, potrivit unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )