Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cod rosu de rasism in PSD

Adevărul Adevărul,
Cod rosu de rasism in PSD

Scopul politicianului roman de top* e sa se imbogateasca. Investeste in campania electorala sume care depasesc intodeauna salariul posibil din viitoarea functie**. Deci, ai bani, investesti acum 1 milion, in patru ani de politichie recuperezi, dublezi, triplezi. in functie de context. continuă pe Adevărul

ANM: Cod Rosu de viscol pentru sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod Rosu de viscol pentru judetele Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, valabila astazi intre orele 15:00 si 22:00. --- * Update 15:43 Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis instituirea starii de alerta incepand de miercuri, ora 15,00, si in judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, avand in vedere avertizarea de cod rosu de viscol.

Romania sub zapada. Cod portocaliu de viscol si ninsoare, incepand de miercuri dimineata. ANM ar putea emite cod rosu

Bucurestiul si alte 14 judete din tara au intrat miercuri sub incidenta codului portocaliu de viscol. Meteorologii au atras atentia autoritatilor ca in anumite zone din tara ar putea fi emis chiar si cod rosu. Tot miercuri, scolile din Capitala si din alte judete sunt inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

ANM: COD ROSU de viscol in sase judete din sud-estul Romaniei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru judetele Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Constanta si Tulcea, de la ora 15. 00 pana la.

ANM ar putea emite un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) ar putea emite in aceasta dupa-amiaza un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii. --- * Update 12:54 Ponta: Am putea extinde starea de alerta Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de guvern, ca in cazul in care se emite Cod Rosu atunci se va institui si starea de alerta pentru aceste judete.

Scoli inchise si joi de vremea rea in judetele care ar putea intra sub Cod Rosu

Scolile ar putea ramane inchise si joi in zonele din sud-estul tarii, unde exista avertizare de cod portocaliu, care s-ar putea schimba in cod rosu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Tulcea Si Buzau deja au anuntat suspendarea cursurilor in toate institutiile de invatamant preuniversitar din judet.

ANM: Posibil COD ROSU in sase judete din sud-estul Romaniei. Autostrada Soarelui va fi foarte afectata de viscol

Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu, intr-o.

UPDATE. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, informeaza Mediafax. Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, intr-o discutie cu premierul Victor .

ANM: Un nou cod rosu va fi probabil emis miercuri dupa-amiaza. ...

Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, informeaza Mediafax. Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, intr-o discutie cu premierul Victor Ponta, aflat la sediul ANM, ca pentru emiterea unui cod rosu este necesar sa fie indeplinite trei conditii, si anume ca stratul de zapada sa fie de cel putin 50 centimetri, intensitatea caderii zapezii sa fie de peste 10-15 cm/ora, iar .

Cod rosu in Ialomita: 62 de localitati izolate, 25 de masini blocate in trafic, toate drumurile inchise

Un numar de 62 de localitati sunt izolate, miercuri seara, din cauza viscolului, 25 de masini sunt inzapezite, alte autovehicule sunt oprite la filtrele organizate de Politia Rutiera si toate drumurile sunt blocate, in judetul Ialomita, aflat sub avertizare de cod rosu, informeaza Mediafax.

VIDEO ANM: Cod rosu de ninsori si viscol in 6 judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod Rosu de ninsoare si viscol pentru 6 judete din tara - Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea - valabila miercuri intre orele 15:00 si 22:00.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )