Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul Etic: Profesorii, obligati sa nu mai ceara bani

Antena3 Antena3,
Codul Etic: Profesorii, obligati sa nu mai ceara bani

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor,. continuă pe Antena3

Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu elevii lor

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor, olimpiadelor sau altor concursuri scolare, dar.

Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu proprii elevi

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor, olimpiadelor sau altor concursuri scolare, dar si sa faca meditatii cu proprii elevi, scrie Mediafax.

Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu propriii elevi

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor, olimpiadelor sau altor concursuri scolare, dar si sa faca meditatii cu propriii elevi, scrie Mediafax.

Codul Etic: Profesorii, obligati sa supravegheze elevii in scoala si la activitati in afara acesteia

Profesorii sunt obligati sa supravegheze permanent elevii, atat pe parcursul activitatilor desfasurate in scoala, cat si la cele organizate de unitatea de invatamant in afara acesteia, sa nu bata copiii si sa nu-i umileasca, potrivit proiectului.

FSLI: Codul Etic din educatie trebuie completat cu obligatii si sanctiuni pentru elevi si parinti

Codul etic din educatie trebuie completat cu obligatii si sanctiuni pentru elevi si parinti, pentru ca, daca acestia agreseaza profesorii nu exista nicio prevedere, lucru incorect, a declarat presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant.

Un fotograf a castigat mii de dolari pe Instagram. Nu a trebuit decat sa faca poze, apoi sa ceara bani pentru ele

Arnold Daniel este vedeta pe Instagram, are aproape 30. 000 de abonati, dar pana acum acestia nu s-au tradus implicit in bani. Asta pana cand n-a fost ziua lui si i-a venit o idee inspirata de a-si vinde munca: poze printate vandute fanilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )