Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu elevii lor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu elevii lor

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor, olimpiadelor sau altor concursuri scolare, dar. continuă pe Wall-Street Ro

Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu proprii elevi

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor, olimpiadelor sau altor concursuri scolare, dar si sa faca meditatii cu proprii elevi, scrie Mediafax.

Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu propriii elevi

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor, olimpiadelor sau altor concursuri scolare, dar si sa faca meditatii cu propriii elevi, scrie Mediafax.

Codul Etic: Profesorii, obligati sa nu mai ceara bani

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor,.

Codul Etic: Profesorii, obligati sa supravegheze elevii in scoala si la activitati in afara acesteia

Profesorii sunt obligati sa supravegheze permanent elevii, atat pe parcursul activitatilor desfasurate in scoala, cat si la cele organizate de unitatea de invatamant in afara acesteia, sa nu bata copiii si sa nu-i umileasca, potrivit proiectului.

FSLI: Codul Etic din educatie trebuie completat cu obligatii si sanctiuni pentru elevi si parinti

Codul etic din educatie trebuie completat cu obligatii si sanctiuni pentru elevi si parinti, pentru ca, daca acestia agreseaza profesorii nu exista nicio prevedere, lucru incorect, a declarat presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant.

Romanii pot primi 200.000 de euro pentru a-si dezvolta comunitatile in care locuiesc

Persoanele fizice, organizatiile nonguvernamentale, institutiile publice si de invatamant isi pot inscrie pana pe 16 aprilie proiectele in Idei din Tara lui Andrei , o competitie organizata de Petrom prin care compania ofera o.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )