Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii pot primi 200.000 de euro pentru a-si dezvolta comunitatile in care locuiesc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii pot primi 200.000 de euro pentru a-si dezvolta comunitatile in care locuiesc

Persoanele fizice, organizatiile nonguvernamentale, institutiile publice si de invatamant isi pot inscrie pana pe 16 aprilie proiectele in Idei din Tara lui Andrei , o competitie organizata de Petrom prin care compania ofera o. continuă pe Wall-Street Ro

Fonduri de 10.000 euro pentru tinerii antreprenori. Conditii pentru a primi banii statului

Tinerii antreprenori pot primi bani de la stat, daca vor sa se apuce de afaceri. De maine, se pot depune cereri in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile de pana la 10. 000 de euro. Acordarea banilor est.

Norvegia, Islanda si Liechtenstein doneaza Romaniei 8 mil.euro pentru eficienta energetica

Norvegia, Islanda si Liechtenstein doneaza Romaniei 8 milioane de euro pentru finantarea unor programe de eficienta energetica, cu scopul reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera.

3,5 miliarde de euro pentru sprijinirea europenilor defavorizati, in urmatorii 7 ani

Uniunea Europeana aloca 3,5 miliarde de euro pentru hrana sau alte forme de sprijin destinate celor mai defavorizate persoane din statele membre, in perioada 2014-2020, potrivit unui regulament adoptat luni de Consiliul UE.

Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu elevii lor

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor, olimpiadelor sau altor concursuri scolare, dar.

Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu proprii elevi

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor, olimpiadelor sau altor concursuri scolare, dar si sa faca meditatii cu proprii elevi, scrie Mediafax.

Codul Etic: Profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu propriii elevi

Proiectul Codului etic interzice profesorilor sa ceara si sa primeasca bani, cadouri sau servicii, sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii acestora pentru protocol in cazul examenelor, evaluarilor, olimpiadelor sau altor concursuri scolare, dar si sa faca meditatii cu propriii elevi, scrie Mediafax.

Radu Beligan va primi premiul Gopo pentru intreaga cariera

Maestrul teatrului si filmului romanesc Radu Beligan 96 de ani) va primi premiul pentru intreaga cariera la editia din acest an a galei Gopo, care va avea loc pe 24 martie, informeaza organizatorii, potrivit.

Investitii de 800.000 de euro pentru 2014

MCA Grup, producator local de usi de garaj si rulouri exterioare pentru ferestre a bugetat, pentru anul 2014, investitii de peste 800. 000 de euro, vizand integrarea unor noi categorii de produse si dezvoltarea capacitatii de productie a altora mai vechi, informeaza acesta intr-un comunicat de presa.

Daily Income: Batalia pentru banii publici. Statul pune la bataie miliarde de euro pentru investitii publice

NU stam foarte bine la capitolul investitiilor straine, iar statul vrea sa mai compenseze si pune la bataie 3 miliarde de euro pentru investitii publice, cu 12% mai mult decat in 2013. Din aceasta suma, pentru.

Business B1 la zi: Granturi de pana la 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori (VIDEO)

Tinerii intreprinzatori vor putea depune din 10 martie cereri pentru finantare nerambursabila de pana la 10. 000 de euro, data la care Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism deschide si.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )