Libnet.ro
UNICEF

14:00

Codul insolventei este neconstitutional. Ce urmeaza.

România Liberă România Liberă,
Codul insolventei este neconstitutional. Ce urmeaza.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea Avocatului Poporului si a declarat neconstitutionala ordonanta de urgenta privind Codul insolventei. Rasufla usurate firmele deja aflate in procedura de insolventa ce riscau sa intre sub incidenta noului Cod si grupurile media cu datorii carora li se putea suspenda licenta. Ordonanta care adopta Codul insolventei fusese contestata la Curtea Constitutionala de Avocatul Poporului in prima parte a lunii octombrie pe motiv ca anumite prevederi din acesta nu . continuă pe România Liberă

CCR: Codul insolventei este neconstitutional.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca noul Cod al insolventei este neconstitutional. CCR a admis sesizarea depusa de Avocatul Poporului. Citeste si: Codul insolventei intra vineri in vigoare Avocatul Poporului a transmis, in 9 octombrie, la Curtea Constitutionala, sesizarea in cazul Ordonantei de urgenta privind insolventa. In sesizarea, Avocatul Poporului a ridicat direct exceptia de neconstitutionalitate a articolului 81, alineatul 3, si a articolului 348 din Ordonanta de .

UPDATE Curtea Constitutionala: Ordonanta de Urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala

Curtea Constitutionala Romaniei a decis ca ordonanta de urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala, fiind admisa sesizarea Avocatului Poporului, informeaza Agerpres. CCR a constatat ca a fost incalcat art. 115 alin 4 si 6 din Constitutie, in sensul ca nu se justifica urgenta adoptarii OUG si ca Guvernul nu poate adopta ordonante care afecteaza regimul institutiilor fundamentale ale statului. Revenim cu informatii.

CCR a decis: Codul insolventei este neconstitutional

Curtea Constitutionala a stabilit, marti, ca noul cod al insolventei este neconstitutional. Odata cu publicarea deciziei in Monitorul Oficial, acesta va fi anulat.

Codul Insolventei, in vigoare

Codul Insolventei a intrat in vigoare vineri, cu toate ca Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata, astazi, o motiune initiata de grupurile parlamentare ale PP-DD si PDL - Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei si ca maine Curtea Constitutionala ar urma sa discute sesizarea Avocatului Poporului pe marginea unor dispozitii din noua lege.

CCR: Noul cod al insolventei este neconstitutional

Noul cod al insolventei nu va mai intra in vigoare, relateaza B1 TV. Astfel, televiziunile afle in insolventa nu isi vor mai pierde licenta Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, marti, ca noul cod.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )