Libnet.ro
UNICEF

08:30

Colegii de spaga ai Elenei Udrea i-ar putea face cu mana. Inculpatii ar putea fi eliberati din arest

Antena3 Antena3,
Colegii de spaga ai Elenei Udrea i-ar putea face cu mana. Inculpatii ar putea fi eliberati din arest

Colegii de spaga ai Elenei Udrea din dosarul Gala Bute ar putea fi eliberati astazi. Curtea Suprema va judeca prelungirea mandatelor de arestare pentru ceilalti inculpati din dosar, printre care si fostul. continuă pe Antena3

Partenerii de spaga ai Elenei Udrea, dusi la inalta Curte

Partenerii de spaga ai Elenei Udrea au mers, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Magistratii vor judeca prelungirea masurilor preventive in cazul acestora. Rudel Obreja, Adrian Gardean, Tudor Breazu,.

Marius Striblea: O confruntare va putea sa dovedeasca faptul ca denunturile impotriva Elenei Udrea sunt mincinoase (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca fostul ministru vrea o confruntare cu autorii denunturilor impotriva sa. Potrivit acestuia, odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea,.

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea: in confruntare se va demonstra ca denuntatorii mint

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, sambata, ca odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea, declaratiile acestora vor putea fi dovedite ca fiind mincinoase. Striblea a mai.

Ce crede Traian Basescu ca i se va intampla Elenei Udrea: Am incredere pana in ultima clipa

Traian Basescu se face ca nu stie care sunt acuzatiile pe care i le aduc magistratii Elenei Udrea si pentru care blonda protejata de el este acum dupa gratii. Fostul presedinte spune ca nu si-a pierdut.

Ce spune Stefan Lungu despre confruntarea cu denuntatorii Elenei Udrea

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, arestat la domiciliu in dosarul Gala Bute, a declarat, marti, la iesirea de la Curtea Suprema, ca este de acord cu o eventuala confruntare cu denuntatorii Elenei Udrea.

Oamenii Elenei Udrea, atacuri dezlantuite

Sustinatorii Elenei Udrea au inceput sa-i atace pe denuntatorii acesteia. Ruxandra Dragomir, buna prietena a Elenei Udrea, scrie intr-o postare pe o retea de socializare ca Ana Maria Topoliceanu a tradat-o pe.

Prietena Elenei Udrea, impresii dupa vizita in arest: O cred si ma doare ca oamenii se folosesc de ea

Apar noi detalii despre starea Elenei Udrea din arestul Politiei Capitalei. Ieri a fost vizitata de catre prietena ei, Ruxandra Dragomir, dar si de mama ei. Ruxandra Dragomir povesteste, pe pagina personala de.

Presedintele CNAS, despre cardurile de sanatate: Din 1 mai s-ar putea face economii

Peste 3,5 milioane de carduri de sanatate sunt deja activate si, pe masura ce devine obligatoriu, din 1 mai, s-ar putea face economii, pentru ca vor fi platite doar serviciile efectuate, a declarat, marti, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, relateaza Mediafax.

Motivarea deciziei Curtii Supreme cu privire la masura arestului preventiv in cazul Elenei Udrea

Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea ca a infiintat un adevarat sistem mafiot la conducerea Ministerului Turismului. Udrea lua spaga 10% din toate contractele finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si.

Avocatul Elenei Udrea: Au fost seturi de denunturi care au tot evoluat, fiecare incearca sa isi scape pielea

Elena Udrea a fost vizitata astazi in arestul Politiei Capitalei de Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii sai. Cei doi au pus la punct strategia de aparare. Nimic din ce este legal nu vom pierde! Vom face tot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )