Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce spune Stefan Lungu despre confruntarea cu denuntatorii Elenei Udrea

România Liberă România Liberă,
Ce spune Stefan Lungu despre confruntarea cu denuntatorii Elenei Udrea

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, arestat la domiciliu in dosarul Gala Bute, a declarat, marti, la iesirea de la Curtea Suprema, ca este de acord cu o eventuala confruntare cu denuntatorii Elenei Udrea. continuă pe România Liberă

UPDATE. Elena Udrea vrea sa se confrunte cu denuntatorii sai. Cum a reactionat Stefan Lungu

Avocatii Elenei Udrea au depus o cerere la Directia Nationala Anticoruptie prin care solicita confruntarea clientei lor cu toti denuntatorii sai, din dosarul Gala Bute.

Stefan Lungu, intrebat daca vrea o confruntare cu Elena Udrea: Sunt de acord cu absolut tot ceea ce se doreste pentru aflarea adevarului (VIDEO)

Fostul consilier al Elenei Udrea,Stefan Lungu, arestat la domiciliu in dosarul Gala Bute, a declarat, marti, la iesirea de la Curtea Suprema, ca este de acord cu o eventuala confruntare cu Elena.

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea: in confruntare se va demonstra ca denuntatorii mint

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, sambata, ca odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea, declaratiile acestora vor putea fi dovedite ca fiind mincinoase. Striblea a mai.

Oamenii Elenei Udrea, atacuri dezlantuite

Sustinatorii Elenei Udrea au inceput sa-i atace pe denuntatorii acesteia. Ruxandra Dragomir, buna prietena a Elenei Udrea, scrie intr-o postare pe o retea de socializare ca Ana Maria Topoliceanu a tradat-o pe.

Ce crede Traian Basescu ca i se va intampla Elenei Udrea: Am incredere pana in ultima clipa

Traian Basescu se face ca nu stie care sunt acuzatiile pe care i le aduc magistratii Elenei Udrea si pentru care blonda protejata de el este acum dupa gratii. Fostul presedinte spune ca nu si-a pierdut.

Prietena Elenei Udrea, impresii dupa vizita in arest: O cred si ma doare ca oamenii se folosesc de ea

Apar noi detalii despre starea Elenei Udrea din arestul Politiei Capitalei. Ieri a fost vizitata de catre prietena ei, Ruxandra Dragomir, dar si de mama ei. Ruxandra Dragomir povesteste, pe pagina personala de.

Marius Striblea: O confruntare va putea sa dovedeasca faptul ca denunturile impotriva Elenei Udrea sunt mincinoase (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca fostul ministru vrea o confruntare cu autorii denunturilor impotriva sa. Potrivit acestuia, odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea,.

Colegii de spaga ai Elenei Udrea i-ar putea face cu mana. Inculpatii ar putea fi eliberati din arest

Colegii de spaga ai Elenei Udrea din dosarul Gala Bute ar putea fi eliberati astazi. Curtea Suprema va judeca prelungirea mandatelor de arestare pentru ceilalti inculpati din dosar, printre care si fostul.

Partenerii de spaga ai Elenei Udrea, dusi la inalta Curte

Partenerii de spaga ai Elenei Udrea au mers, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Magistratii vor judeca prelungirea masurilor preventive in cazul acestora. Rudel Obreja, Adrian Gardean, Tudor Breazu,.

Ce spunea Basescu despre denuntatorii lui Nastase si ce spune despre denuntatorii lui Udrea

Traian Basescu a luat apararea procurorilor anticoruptie in fata politicienilor care ii acuzau ca fac dosare politice bazate pe simple denunturi. Se intampla in februarie 2009, cand anchetat era Adrian Nastase, iar social-democratii erau aliatii lui Traian Basescu in guveranarea Boc I. Dupa 6 ani, acelasi Traian Basescu torpileza anchetele DNA impotriva Elenei Udrea, criticand dosarul procurorilor ca fiind bazat pe moda denunurilor. O asemanare: si in februarie 2009, si in februarie 2015, Romania este supusa de Comisia Europeana Mecanismului de Monitorizare si Verificare MCV) pe justitie si este refuzata sistematic la aderarea la Schengen. O deosebire: in februarie 2009, tinta denunturilor era fostul premier PSD Adrian Nastase, in februarie 2015, este Elena Udrea, cea pe care Traian Basescu a recunoscut ca a protejat-o si ajutat-o 10 ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )