Libnet.ro
UNICEF

00:08

COMCM a realizat un profit de 50 de ori mai mic decat in T1 de anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMCM a realizat un profit de 50 de ori mai mic decat in T1 de anul trecut

Compania constanteana COMCM simbol CMCM), a realizat, in primul semestru, un profit de 24. 307 lei, de aproximativ 50 de ori mai putin decat cel din aceeasi perioada a anului trecut, cand compania inregistrase profit de 1,23 milioane lei, potrivit raportului privind situatiile financiare aferent primelor sase luni, publicat pe site-ul societatii. continuă pe Ziarul Bursa

COMCM a realizat un profit de 50 de ori mai mic decat in primele sase luni ale anului trecut

Compania constanteana COMCM simbol CMCM), a realizat, in primul semestru, un profit de 24. 307 lei, de aproximativ 50 de ori mai putin decat cel din aceeasi perioada a anului trecut, cand compania inregistrase profit de 1,23 milioane lei, potrivit raportului privind situatiile financiare aferent primelor sase luni, publicat pe site-ul societatii.

Omul din Palatul Victoria care are un salariu de 3 ori mai mare decat premierul. Cine este si ce functie are

Nu intotdeauna cea mai importanta functie este platita cel mai bine. S-a convins de acest lucru si premierul Victor Ponta. Sapte angajati de la Palatul Victoria au salarii mai mari decat seful executivului. Cel.

TOP: Care sunt tarile unde turistii sunt de ZECI de ori mai numerosi decat localnicii.

Cele mai nepopulate tari din lume nu sunt si cele mai inaccesibile. Dimpotriva, unele sunt vizitate de catre milioane de turisti in fiecare an, iar aglomeratia sufocanta nu este cauzata de localnici. Unii turisti se mandesc cu faptul ca au mers pe carari mai putin batute si profita de orice ocazie pentru a vizita acele tari sau regiuni ale lumii care nu apar pe aproape nici un ghid de calatorie. Insa exista si turisti care nu doresc sa fie inconjurati de localnici si de stilul lor de viata, ci .

STUDIU Copiii de etnie roma au risc de sase ori mai mare decat ceilalti sa abandoneze scoala

Copiii de etnie roma au risc de sase ori mai mare decat ceilalti sa abandoneze scoala, iar perceptia scolii ca un mediu neprietenos sau nefamiliar este cel mai puternic indicator care explica abandonul, rezulta din studiul Parasirea timpurie a scolii - cauze si efecte, prezentat miercuri.

Romanii platesc pe un kilometru de autostrada si 23 milioane de euro, de zece ori mai mult decat bulgarii

Cel mai scump tronson de autostrada construit in Romania in ultimii ani este Gilau-Campia Turzii-Turda, cu un cost mediu per kilometru de circa 23 de milioane de euro, arata o analiza a zf. ro pe baza datelor de.

REVISTA PRESEI: Top 10 salarii la Palatul Victoria. Cine castiga MAI MULT decat Ponta.

Top 10 salarii la Palatul Victoria. Cine sunt cei 7 care castiga mai mult decat premierul Victor Ponta, titreaza Gandul. Sapte angajati din Palatul Victoria iau, lunar, salarii sau indemnizatii mai mari decat sefului Guvernului, care castiga 6. 148 de lei. Cel mai bine platit din intregul guvern este fostul procuror general al Romaniei, Ilie Botos, acum secretar de stat al vicepremierului Gabriel Oprea, cu un salariu de aproape trei ori mai mare decat al premierului care l-a numit in .

FOTOGALERIE Mercedes-Benz GLA, cel mai mic SUV al Daimler, debuteaza la Frankfurt

Mercedes-Benz GLA, cel mai mic SUV al marci premium germane, debuteaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie). GLA va fi disponibil in showroom-uri incepand cu prima parte a anului 2014 si va concura pe piata cu modele ca BMW X1, Range Rover Evoque si Audi Q3.

Transelectrica in primul semestru: profit de cinci ori mai mare din afaceri cu 24% mai mici decat in prima jumatate a lui 2012

Transelectrica TEL) a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 1,097 miliade de lei 250 de milioane de euro), in scadere cu 24% fata de perioada similara a anului trecut, insa profitul a urcat de cinci ori, la 102,7 milioane de lei 23,3 milioane de euro).

Basescu a iesit din examen cu zambetul pe buze: Nu a fost mai greu decat ma asteptam

40 - Presedintele Traian Basescu a iesit din examen cu zambetul pe buze. Nu a fost mai greu decat ma asteptam, le-a spus Basescu jurnalistilor. Presedintele Traian Basescu sustine, vineri.

Britney Spears: Voi lansa un nou single mai repede decat va asteptati!

Este oficial! In urmatoarea perioada avem mari sanse sa ne bucuram auzul cu o noua piesa a divei. Britney a lansat ultimul album, intitulat Femme Fatale, in 2011. Cantareata a dezvaluit pe Twitter anuntul imbucurator pentru miile sale de fani si, de asemenea, a mai dezvaluit faptul ca viitorul sau single este produs de catre .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )