Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transelectrica in primul semestru: profit de cinci ori mai mare din afaceri cu 24% mai mici decat in prima jumatate a lui 2012

Adevărul Adevărul,
Transelectrica in primul semestru: profit de cinci ori mai mare din afaceri cu 24% mai mici decat in prima jumatate a lui 2012

Transelectrica TEL) a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 1,097 miliade de lei 250 de milioane de euro), in scadere cu 24% fata de perioada similara a anului trecut, insa profitul a urcat de cinci ori, la 102,7 milioane de lei 23,3 milioane de euro). continuă pe Adevărul

STUDIU Copiii de etnie roma au risc de sase ori mai mare decat ceilalti sa abandoneze scoala

Copiii de etnie roma au risc de sase ori mai mare decat ceilalti sa abandoneze scoala, iar perceptia scolii ca un mediu neprietenos sau nefamiliar este cel mai puternic indicator care explica abandonul, rezulta din studiul Parasirea timpurie a scolii - cauze si efecte, prezentat miercuri.

Elis Pavaje: Vanzarile de pavaj rezidential au crescut cu peste 40% in primul semestru

Elis Pavaje, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata pavajelor din Romania, a raportat o crestere de circa 43% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2012.

Profitul Transelectrica a crescut de 5 ori

Profitul Transelectrica simbol TEL) a crescut de cinci ori, in primul semestru, de la 20,46 milioane lei in perioada similara a anului trecut, la 102,74 milioane lei, potrivit unui raport al situatiilor financiare transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al SIF3 Transilvania, mai mare cu 24%

Societatea de investitii financiare SIF3 Transilvania a obtinut un profit net de 140,328 milioane lei in primul semestru din 2013, in crestere cu 24% fata de acceasi perioada din 2012, cand profitul net a fost de 112,735 milioane lei, potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Profit net de 514,6 milioane lei pentru FP in primul semestru

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat, in primul semestru, un profit net auditat de 514,6 milioane lei, in scadere comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul net a fost de 573,9 milioane lei, conform raportului semestrial.

Electromagnetica a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 11,6 milioane lei

Electromagnetica simbol ELMA) a inregistrat, in prima jumatate a anului, un profit net de 11,6 milioane lei, in crestere cu 27,8% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Biofarm si-a majorat profitul la 3 mil. euro in primul semestru

Producatorul de medicamente Biofarm Bucuresti BIO) a raportat pentru primul semestru un profit net de 13,53 milioane lei 3 milioane euro), in crestere cu 10,3%, iar afacerile au integistrat o dinamica similara, urcand la 58,44 milioane lei 13,3.

Alro a trecut pe pierdere in primul semestru

Producatorul de aluminiu Alro a inregistrat, in primul semestru al anului acesta, o pierdere neta ajustata de 17 milioane de lei, in comparatie cu un profit net ajustat de 26 de milioane de lei, in perioada similara a anului anterior, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Venituri mai mici cu 32,64% pentru Calipso Oradea, in primul semestru

Calipso Oradea CAOR) a inregistrat o reducere a veniturilor totale, in primul semestru, de 32,64%, ajungand la 5,86 milioane lei, fata de 8,7 milioane lei, nivel inregistrat in primele sase luni ale anului trecut, potrivit unui comunicat privind situatiile financiare, publicat pe site-ul companiei.

Oltchim a continuat sa isi reduca pierderile si in primul semestru

Oltchim OLT) a avut in primul semestru pierderi de 147,4 milioane lei, mai mici fata de cele de 182,2 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care gradul de utilizare a capacitatilor de productie a fost de doar 18%, la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )