Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana anticipeaza in Romania un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2017 si de 3,9% in 2018

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana anticipeaza in Romania un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2017 si de 3,9% in 2018

Romania va inregistra in 2017 un deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita de 3% admisa de Uniunea Europeana, iar in 2018 va atinge 3,9% din PIB, ca urmare a reducerilor semnificative de taxe si a majorarii cheltuielilor publice, se arata in raportul de tara publicat miercuri de Comisia Europeana. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana anticipeaza in Romania un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2017 si de 3,9% in 2018

Romania va inregistra in 2017 un deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita de 3% admisa de Uniunea Europeana, iar in 2018 va atinge 3,9% din PIB, ca urmare a reducerilor semnificative de taxe si a majorarii cheltuielilor publice, se arata in.

Comisia Europeana va ajuta Romania sa creeze o Banca de Dezvoltare

Comisia Europeana si-a exprimat acordul pentru oferirea de asistenta tehnica Romaniei, inclusiv pentru crearea unei Banci de Dezvoltare, transmite Ministerul Finantelor.

Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Nivelul de saracie al romanilor este in scadere, dar inegalitatea veniturilor ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, cel mai mare raport din UE, potrivit raportului de tara publicat miercuri de Comisia Europeana CE).

Comisia Europeana critica Guvernul Grindeanu: Coruptia din Romania persista. Este un obstacol pentru mediul de afaceri

Comisia Europeana a publicat un raport in care critica Romania, pe motiv ca, in statul roman, coruptia persista, fiind un obstacol pentru mediul de afaceri, informeaza Digi24. Stire in curs de actualizare.

Comisia Europeana poate ajuta Romania sa infiinteze o banca de dezvoltare

Comisia Europeana si-a exprimat acordul pentru oferirea de asistenta tehnica pentru crearea unei Banci de Dezvoltare in Romania, a anuntat astazi Ministerul Finantelor, in urma unei intalniri a ministrului Viorel Stefan cu reprezentantii Comisiei Europene.

Comisia Europeana impune noi reguli pentru multinationale

Marti, Comisia Europeana a luat noi masuri pentru intensificarea luptei impotriva evaziunii fiscale a companiilor multinationale, in contextul in care din anul 2019, la nivel european, inclusiv in Romania, va intra in vigoare o directiva care va uniformiza fiscal activitatea acestor companii.

Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Nivelul de saracie al romanilor este in scadere, dar inegalitatea veniturilor ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, cel mai mare raport.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )