Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana impune noi reguli pentru multinationale

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana impune noi reguli pentru multinationale

Marti, Comisia Europeana a luat noi masuri pentru intensificarea luptei impotriva evaziunii fiscale a companiilor multinationale, in contextul in care din anul 2019, la nivel european, inclusiv in Romania, va intra in vigoare o directiva care va uniformiza fiscal activitatea acestor companii. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana critica Guvernul Grindeanu: Coruptia din Romania persista. Este un obstacol pentru mediul de afaceri

Comisia Europeana a publicat un raport in care critica Romania, pe motiv ca, in statul roman, coruptia persista, fiind un obstacol pentru mediul de afaceri, informeaza Digi24. Stire in curs de actualizare.

Comisia Europeana poate ajuta Romania sa infiinteze o banca de dezvoltare

Comisia Europeana si-a exprimat acordul pentru oferirea de asistenta tehnica pentru crearea unei Banci de Dezvoltare in Romania, a anuntat astazi Ministerul Finantelor, in urma unei intalniri a ministrului Viorel Stefan cu reprezentantii Comisiei Europene.

Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Nivelul de saracie al romanilor este in scadere, dar inegalitatea veniturilor ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, cel mai mare raport din UE, potrivit raportului de tara publicat miercuri de Comisia Europeana CE).

Comisia Europeana anticipeaza in Romania un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2017 si de 3,9% in 2018

Romania va inregistra in 2017 un deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita de 3% admisa de Uniunea Europeana, iar in 2018 va atinge 3,9% din PIB, ca urmare a reducerilor semnificative de taxe si a majorarii cheltuielilor publice, se arata in raportul de tara publicat miercuri de Comisia Europeana.

5 reguli pentru o coafura perfecta de la Cristi Pascu

De multe ori, pentru ca nu avem timp sa ajungem la salonul unui hairstylist bun, alegem sa ne coafam acasa. Avem o serie de intalniri importante, ori un eveniment de tip cocktail, la care este musai sa avem parul aranjat corespunzator. Cristi Pascu iti spune 5 reguli pentru a avea o coafura perfecta! .

Colonelul Dogaru, apropiat de Dan Voiculescu, ameninta cu noi mitinguri pentru demiterea lui Iohannis

Mircea Dogaru, seful sindicatelor ofiterilor pensionati, apropiat de omul de afaceri- condamnat Dan Voiculescu, anunta noi mitinguri pentru demiterea presedintelui Klaus Iohannis.

Atentie, in Parlament se pregateste distrugerea padurilor! Comisia de Agricultura a discutat despre masacrarea legislatiei care impune pedepse dure pentru hotii de lemn

Surpriza neplacuta in Parlament: Comisia de Agricultura din Camera Deputatilor a discutat miercuri anularea Ordonantei de Urgenta 51/2016, care a introdus sanctiuni usturatoare pentru taierile ilegale de padure si transportul lemnului, acestea mergand pana la confiscarea lemnului si a masinilor, dar si sanctiuni pentru personalul silvic care de multe ori este complice. Potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro, dupa adoptarea OUG 51/2016, taierile ilegale au fost reduse cu peste 50%, iar pretul lemnului s-a dublat, semn ca s-a diminuat cantitatea de lemn introdus ilegal pe piata. Lemnul taiat ilegal se vindea la negru la un pret mult mai mic.

Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Nivelul de saracie al romanilor este in scadere, dar inegalitatea veniturilor ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, cel mai mare raport.

Comisia Europeana anticipeaza in Romania un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2017 si de 3,9% in 2018

Romania va inregistra in 2017 un deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita de 3% admisa de Uniunea Europeana, iar in 2018 va atinge 3,9% din PIB, ca urmare a reducerilor semnificative de taxe si a majorarii cheltuielilor publice, se arata in.

Parlamentarii vor sa dea o noua lovitura Romaniei! OUG care impune pedepse dure pentru hotii de lemn ar putea fi ABROGATA

Parlamentarii dau o noua lovitura tarii. OUG 51/2016 ar putea fi abrogata. Ordonanta, emisa de Guvernul Ciolos, prevede inasprirea sanctiunilor pentru taierile ilegale de paduri. La discutia de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )