Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comisia Europeana a aprobat crearea celui mai mare furnizor mondial de banane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a aprobat crearea celui mai mare furnizor mondial de banane

Comisia Europeana a aprobat, vineri, fuziunea dintre compania americana Chiquita Brands International si firma irlandeza Fyffes, o tranzactie care va da nastere celui mai mare furnizor mondial de banane, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Acasa la Imobiliare.ro: cum arata noul sediu al celui mai mare portal imobiliar de pe piata

Adrian Erimescu, director general Imobiliare. ro , ne-a facut un scurt tur prin sediul celui mai mare portal imobiliar din Romania. Amenajat ca o casa primitoare, sediul companiei este un spatiu cald in care lucreaza 43 din cei 52 de angajati ai.

Romania cere bani de la Comisia Europeana pentru modernizarea penitenciarelor

Romania va cere finantare de la Comisia Europeana pentru a rezolva problema conditiilor din penitenciare, care aduce tot mai multe condamnari tarii noastre la CEDO, potrivit Digi24. ro.

Comisia Europeana, in chinurile facerii. Mai multi candidati la posturile de comisari vor fi reaudiati

Lovitura neasteptata in timpul audierii candidatilor pentru posturile de comisari europeni in comisiile de specialitate ale Parlamentului European. Britanicul Jonathan Hill va fi audiat din nou, saptamana viitoare, in Comisia pentru Afaceri Economice , deoarece prima sa prestatie, de miercuri, pentru preluarea postului de comisar pentru Serviciile Financiare nu a convins. Probleme au si spaniolul Miguel Arias Canete si ungurul Tibor Navracsics.

Petrescu, ministrul Finantelor: FMI si Comisia Europeana nu reprezinta un sef caruia sa-i dam raportul, ci sunt parteneri cu care ne sfatuim pe reforme

Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE) nu reprezinta un sef caruia Guvernul de la Bucuresti trebuie sa-i dea raportul, ci un partener cu care se sfatuieste pe reforme structurale si fiscale, a declarat Ioana Petrescu, ministrul Finantelor Publice, intr-un interviu pentru Agerpres.

Romania a avut in august cel mai mare declin al vanzarilor de retail din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat in august cea mai mare scadere a vanzarilor de retail din Uniunea Europeana UE), alaturi de Slovacia. Declinul a fost de 0. 6% fata de luna iulie, potrivit datelor Eurostat. Prin.

Joe Biden a gresit numarul victimelor unei tornade: A evocat un bilant de o mie de ori mai mare

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a gresit numarul victimelor unei tornade din 2011, evocand un bilant de o mie de ori mai mare, intr-un discurs sustinut vineri la Joplin, in statul american Missouri,.

Joe Biden a gresit numarul victimelor unei tornade, evocand un bilant de o mie de ori mai mare

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a gresit numarul victimelor unei tornade din 2011, evocand un bilant de o mie de ori mai mare, intr-un discurs sustinut vineri la Joplin, in statul american Missouri, relateaza The Weekly Standard in editia electronica.

Pro TV reuseste a treia victorie in fata Antenei 1: Vocea Romaniei, cea mai mare audienta din acest sezon

Show-ul Vocea Romaniei, de la Pro TV, a tinut in fata micilor ecrane peste doua milioane de telespectatori, inregistrand cea mai mare audienta de la debutul acestui sezon si reusind pentru a treia oara sa invinga emisiunea X Factor, difuzata de Antena 1.

Vanzarile din retailul romanesc, cel mai mare declin din UE in august

Romania a avut cel mai mare declin din UE in ceea ce priveste vanzarile de retail din luna august, alaturi de Slovacia, scaderea fiind de 0,6% fata de luna iulie, conform datelor Eurostat .

Care este cel mai mare atu al unei persoane in functie de zodie

Semnul zodiacal ne poate arata cu precizie care este cel mai mare atu al nostru, calitate ce ne ajuta sa facem fata cu dificultatile in viata. Berbec Trec repede peste dezamagiri Cei nascuti in zodia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )