Libnet.ro
UNICEF

08:00

Comisia Europeana, in chinurile facerii. Mai multi candidati la posturile de comisari vor fi reaudiati

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana, in chinurile facerii. Mai multi candidati la posturile de comisari vor fi reaudiati

Lovitura neasteptata in timpul audierii candidatilor pentru posturile de comisari europeni in comisiile de specialitate ale Parlamentului European. Britanicul Jonathan Hill va fi audiat din nou, saptamana viitoare, in Comisia pentru Afaceri Economice , deoarece prima sa prestatie, de miercuri, pentru preluarea postului de comisar pentru Serviciile Financiare nu a convins. Probleme au si spaniolul Miguel Arias Canete si ungurul Tibor Navracsics. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana acuza Irlanda ca a oferit Apple inlesniri fiscale uriase in schimbul promisiunii ca gigantul american va pastra locurile de munca

Comisia Europeana acuza Irlanda ca a incalcat legile internationale referitoare la taxe, oferind timp de 16 ani avantaje ilegale consistente celor de la Apple, in schimbul promisiuni ca locurile de munca vor fi pastrate. Apple, care are 4. 000 de angajati in Irlanda, neaga ca ar fi apelat la practici ilegale si spune ca a fost tratata ca orice alta companie. Comisia Europeana spune insa ca Dublinul ar fi permis Apple sa plateasca taxe infinit mai mici in raport cu veniturile uriase obtinute.

Pierre Moscovici: Comisia Europeana nu va permite incalcarea regulilor bugetare

Comisia Europeana nu va permite incalcarea regulilor de disciplina bugetara din UE, afirma viitorul comisar european pentru afaceri economice, Pierre Moscovici, la numai cateva zile dupa ce fostii sai colegi din guvernul francez au declarat ca Paris-ul va rata din nou tintele UE in materie.

Perchezitii la rafinaria Lukoil, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Mai multi saci cu documente, ridicati

Update 16. 35 - Procurorii care au facut perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti si la alte firme au plecat din sediul companiei cu mai multi saci cu documente la Parchetului Curtii de Apel Ploiesti,.

Apple, anchetata de Comisia Europeana pentru ajutoare fiscale ilegale in Irlanda

Uniunea Europeana va acuza oficial Apple pentru ajutor ilegal primit in Irlanda, prin intelegeri speciale privind taxele, de-a lungul a 20 de ani, informeaza Financial Times, potrivit theguardian. com. O ancheta a.

Bulgaria: Mai multi morti din cauza unei explozii la o fabrica

Mai multe persoane au murit din cauza unei explozii accidentale ce a avut loc intr-o fabrica de explozibili din nord-vestul Bulgariei.

Judetele cu cei mai multi pensionari din Romania. Si cele cu cele mai mari pensii

Here we go. In Giurgiu si Teleorman avem cate 18 pensionari la 10 salariati. Media pe tara e de 10:10. Bihor, Gorj, Iasi, Satu-Mare si Tulcea sunt pe medie, Capitala sta mai bine 5 pensionari la 10 salariati). Judetele cu pensionari mai putini decat salariati sunt doar 10 la numar. Restul sunt pe rosu din acest punct de vedere. Datele sunt din iunie 2014, scrie Dan Popa peblogul Hymerion. ro.

Remus Pricopie: La aceasta rectificare, educatia primeste mai multi bani in cadrul bugetului general consolidat

Educatia primeste bani in plus la aceasta rectificare in cadrul bugetului general consolidat. Este vorba despre 134,4 miloane de lei, bani alocati, spre exemplu, prin intermediul bugetelor autoritatilor publice locale sume defalcate din TVA) pentru plata salariilor in invatamantul preuniversitar sau pentru plata titlurilor executorii, transmite Ministerul Educatiei, intr-un comunicat de presa. Si Guvernul a comunicat ca Educatia incaseaza mai mult prin bugetul consolidat, dar ca bugetul de stat al Ministerului Educatiei este redus cu 34 milioane lei, la a doua rectificare bugetara programata pentru aceasta saptamana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )