Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana investigheaza McDonalds, pentru facilitatile fiscale din Luxemburg

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana investigheaza McDonalds, pentru facilitatile fiscale din Luxemburg

Omisia Europeana a deschis o investigatie oficiala referitoare la facilitatile fiscale de care a beneficiat McDonalds in Luxemburg incepand din 2009, compania fiind a patra multinationala americana care a intrat in atentia autoritatilor UE, relateaza MarketWatch. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana: 10 probleme ale mediului de investitii din Romania

Comisia Europeana a realizat o lista a celor mai importante probleme pe care guvernele din statele membre le au de rezolvat pentru imbunatatirea mediului de investitii local. In cazul Romaniei, noului Guvern ii este recomandat, printre altele, sa se.

Comisia Europeana aproba ajutorul de stat pentru Piraeus Bank

Comisia Europeana a aprobat duminica ajutorul suplimentar pe care Guvernul de la Atena il va acorda celui mai mare grup bancare elen, Piraeus, pe baza planului de restructurare modificat, realizat dupa publicarea rezultatelor testelor de stres derulate de Banca Centrala Europeana, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Achizitiile publice din statele membre, monitorizate de Comisia Europeana

Pentru a sustine asigurarea celui mai bun raport calitate pret, Comisia Europeana vrea sa creeze o baza de date cu toate neregulile constatate in statele membre in domeniul achizitiilor publice.

Dosarul ANRP 4: Comisia Juridica, avize pozitive pentru arestarea lui Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Cand se va da votul final

Comisia Juridica din Camera Deputatior a avizat pozitiv, miercuri, cererea DNA de arestare a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu.

Dosarul ANRP 4: Comisia Juridica, avize pozitive pentru arestarea lui Ioan Oltean si Catalin Teodorescu

Comisia Juridica din Camera Deputatior a avizat pozitiv, miercuri, cererea DNA de arestare a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu.

Cu cat autoritatile intarzie sa ia masuri pentru solutionarea crizei din piata RCA, colapsul pare inevitabil

UNTRR avertizeaza ca Piata RCA este in pragul colapsului. intr-un comunicat de presa, UNTRR transmite ca inca 3 firme de asigurari ar trebui sa primeasca cartonas rosu din partea ASF, dar Fondul de Garantare abia daca va acoperi situatia Astra.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )