Libnet.ro
UNICEF

08:00

Comisia Juridica analizeaza cererile de arestare preventiva a Elenei Udrea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Juridica analizeaza cererile de arestare preventiva a Elenei Udrea

Elena Udrea ar fi ajuns in Parlament, unde Comisia Juridica urmeaza sa dezbata cererile de arestare preventiva care o vizeaza pe aceasta in dosarele Microsoft si Gala Bute, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Juridica analizeaza cererile de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 16:55 Udrea: Nu ma opun urmaririi penale Elena Udrea a declarat, la sosirea la Comisia Juridica, ca nu se va opune urmaririi sale penale, insa nu a declarat ce pozitie va avea in Comisie fata de cererile de arestare preventiva pe care le considera un asalt asupra sa si o dovada a faptului ca se doreste tacerea ei dupa acuzatiile aduse sefului SRI Florian Coldea.

Cererile de arestare a Elenei Udrea, discutate luni

Cererile de arestare pentru Elena Udrea vor fi discutate luni. Stire in curs de actualizare.

Cererea de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft, analizata luni de deputatii juristi

Cererea DNA de arestare preventiva in cazul deputatei Elena Udrea, in dosarul Microsoft, va fi dezbatuta, luni, de catre deputatii juristi, informeaza B1 Tv.

UPDATE. Comisia Juridica, avize pozitive in cazul Elena Udrea. Ce a declarat deputata inainte si dupa sedinta

Deputatii din Comisia Juridica se vor intalni ,in regim de urgenta, duminica, la ora 16. 30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului Elena Udrea, a declarat, joi, presedintele Comisiei, Bogdan Ciuca, informeaza Mediafax.

Arestarea Elenei Udrea, discutata astazi, in regim de urgenta, de deputatii din Comisia juridica

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea este discutata astazi, in regim de urgenta, de deputatii din Comisia juridica. Directia Nationala Anticoruptie a cerut Camerei Deputatilor doua avize pentru arestarea p.

Cum va vota PMP cererile de arestare a Elenei Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, duminica, in cadrul congresului PMP, ca parlamentarii PMP vor vota in Parlament pentru inceperea urmaririi penale. El a afirmat ca spera ca Elena Udrea sa-si poata dovedi nevinovatia in instanta, informeaza Mediafa .

Conducerea Camerei Deputatilor va da luni un raport pe cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Conducerea Camerei Deputatilor se va reuni, luni, pentru a da un raport pe cererea DNA de arestare preventiva a EleneiUdrea in dosarul Microsoft, relateazaB1 TV. Potrivit DNA, unul din motivele cererii de.

Toate cererile de arestare ale lui Udrea au sosit la Parlament. Biroul Permanent se va reuni duminica

Toate cele trei cerere de arestare ale Elenei Udrea au sosit la Parlament. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor va fi convocat si pentru noile cereri. Biroul Permanent se va reuni duminica, la ora 16.

Prima cerere de arestare a Elenei Udrea va fi discutata in Parlament, luni, la ora 18.00

Deputatii decid luni daca o dau pe Elena Udrea pe mana procurorilor. Prima cerere de arestare in dosarul Microsoft va intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor luni dupa-amiaza la ora 18. 00, a decis.

UPDATE. Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea va fi discutata luni in Camera Deputatilor

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi, la ora 12. 0,0 pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a Justitiei, au spus miercuri, pentru Mediafax, surse oficiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )