Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia Juridica a avizat pozitiv arestarea deputatului Marko Attila

România Liberă România Liberă,
Comisia Juridica a avizat pozitiv arestarea deputatului Marko Attila

UPDATE: Comisia Juridica a dat, luni, aviz pozitiv pe cererea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva, in cazul deputatului UDMR Marko Attila, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Comisia juridica din Camera Deputatilor, aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila (VIDEO)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat luni un nou aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila, informeaza B1 TV. Astfel, dupa redactarea raportului comisiei, acesta va transmis catre Biroul permanent al.

Deputatii au dat aviz pentru arestarea lui Marko Attila

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a avizat astazi pozitiv cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul parlamentarului UDMR Marko Attila.

Comisia juridica se pronunta luni pe cererea de arestare a deputatului Marko Attila

Luni este termenul limita la care Comisia Juridica trebuie sa se pronunte pe cerera DNA de incuviintare a retinerii si arestarii deputatului UDMR Marko Attila. Este vorba deja de a doua cerere de acest gen.

Cererea arestarii deputatului Marko Attila se va discuta probabil miercuri in plen

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, sa trimita la Comisia juridica a doua cerere de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila, comisia avand termen pana luni seara pentru a intocmi raportul, iar plenul se va pronunta, probabil, miercuri, potrivit surselor din presa.

Cand se va discuta cererea de arestare in cazul deputatului Marko Attila

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, sa trimita la Comisia juridica a doua cerere de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila, relateaza Mediafax.

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila

Marko Attila mai primeste un aviz favorabil la cererea de retinere si arestare preventiva a procurorilor DNA. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat azi cererea Parchetului de incuviintare a retinerii.

Plenul Camerei Deputatilor va vota miercuri cererea DNA pentru arestarea lui Marko Attila

ACTUALIZARE 15:51 Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota miercuri cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici, la finalul sedintei Biroului permanent.

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila. Camera Deputatilor discuta miercuri cererea deputatului UDMR

Update 17. 38 -Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca raportul Comisiei juridice privind cererea Parchetului de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko.

Deputatii juristi au avizat astazi cererea DNA de arestare a lui Marko Attila. Alesul fugar a transmis un mesaj din Ungaria

Deputatii din Comisia juridica a Camerei au avizat favorabil, luni, cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului UDMR Marko Attila. Attila a transmis un mesaj din Ungaria.

Secvential: Marko Attila, arestat de ochii lumii

Procurorii DNA au cerut un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )