Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia juridica se pronunta luni pe cererea de arestare a deputatului Marko Attila

B1 B1,
Comisia juridica se pronunta luni pe cererea de arestare a deputatului Marko Attila

Luni este termenul limita la care Comisia Juridica trebuie sa se pronunte pe cerera DNA de incuviintare a retinerii si arestarii deputatului UDMR Marko Attila. Este vorba deja de a doua cerere de acest gen. continuă pe B1

Comisia Juridica a avizat pozitiv arestarea deputatului Marko Attila

UPDATE: Comisia Juridica a dat, luni, aviz pozitiv pe cererea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva, in cazul deputatului UDMR Marko Attila, informeaza B1 Tv.

Cererea arestarii deputatului Marko Attila se va discuta probabil miercuri in plen

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, sa trimita la Comisia juridica a doua cerere de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila, comisia avand termen pana luni seara pentru a intocmi raportul, iar plenul se va pronunta, probabil, miercuri, potrivit surselor din presa.

Comisia juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a lui Marko Attila

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea Parchetului de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila.

UPDATE Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea de retinere si arestare pentru Marko Attila Gabor. Plenul Camerei voteaza miercuri cererea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat luni cererea DNA in cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor de incuviintare a retinerii si arestarii preventive, intr-un nou dosar penal. UPDATE Plenul Camerei Deputatilor va vota cererea miercuri.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea de retinere si arestare pentru Marko Attila Gabor

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat luni cererea DNA in cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor de incuviintare a retinerii si arestarii preventive, intr-un nou dosar penal.

Cand se va discuta cererea de arestare in cazul deputatului Marko Attila

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, sa trimita la Comisia juridica a doua cerere de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila, relateaza Mediafax.

Cazul lui Marko Attila, trimis in Comisia Juridica: Plenul se va pronunta, cel mai probabil, miercuri (VIDEO)

Plenul se va pronunta, cel mai probabil, in cazul deputatului UDMR Marko Attila, miercuri. Comisia juridica are termen pana luni pentru a intocmi raportul, potrivit secretarului Camerei, Marcel Ciolacu. Biroul.

Comisia Juridica trebuie sa intocmeasca, pana luni, raportul in cazul lui Marko Attila

Comisia Juridica din Camera Deputatilor are termen pana luni seara sa intocmeasca raportul in cazul deputatului UDMR Marko Attila, pe numele caruia exista o cerere a DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive, intr-un nou dosar penal, informeaza Agerpres.

Comisia juridica din Camera Deputatilor, aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila (VIDEO)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat luni un nou aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila, informeaza B1 TV. Astfel, dupa redactarea raportului comisiei, acesta va transmis catre Biroul permanent al.

UPDATE: Comisia Juridica va analiza, miercuri, a doua cerere de arestare preventiva pentru Darius Valcov

Biroul permanent al Senatului va analiza, luni, cea de-a doua cerere de incuviintare a aresta131;rii preventive in cazul senatorului Darius Vacov, iar mai apoi va fi repartizata Comisiei Juridice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )