Libnet.ro
UNICEF

23:00

Companiile din energie si FP au sustinut cresterea bursei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Companiile din energie si FP au sustinut cresterea bursei

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere usoara, pe un rulaj in urcare, sustinut de evolutia actiunilor Fondul Proprietatea FP) si a companiilor din sectorul energetic, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Actiunile Banca Transilvania si BRD au sustinut cresterea bursei

Actiunile Banca Transilvania au urcat miercuri cu 3,5% si au sustinut, alaturi de titlurile BRD - Societe Generale BRD), cresterea pietei, in timp ce OMV Petrom SNP) si Romgaz SNG), cele mai mari companii din sectorul energetic, au inchis sedinta in scadere.

Tribunalul Bucuresti a respins contestatiile traderilor din energie fata de deschiderea procedurii de insolventa a Hidroelectrica

Tribunalul Bucuresti a respins joi, ca neintemeiate toate opozitiile formulate de traderii de energie si de sindicate impotriva hotararii de deschidere a procedurii insolventei Hidroelectrica, se arata intr-un comunicat al companiei. Tribunalul amanase pana acum de patru ori pronuntarea. In cazul admiterii contestatiei traderilor, Hidroelectrica ar reveni in situatia de dinainte de 20 iunie 2012 cand a intrat in insolventa. Adica, s-ar fi revenit la contractele cu baietii destepti din energie si s-ar fi anulat tote masurile de restructurare. Sentinta nu este definitiva, fiind asteptat recursul.

Nu ne-am inteles pe scumpirile gazelor si restructurarile din Energie

Actualizare 13:46 Premierul Victor Ponta a anuntat, in urma cu putin timp, ca Guvernul nu a ajuns la un acord cu delegatia FMI si a Comisiei Europene in ceea ce priveste continuarea agendei de liberalizare a preturilor la gaze si restructurarile industriei producatoare de energie pe baza de carbune.

Nu ne-am inteles pe scumpirile gazelor si restructurarile din Energie

Actualizare 15:45 Ponta, dupa negocierile cu FMI: Ministerul Transporturilor va relua privatizarea CFR Marfa Ministerul Transporturilor va lansa procedura de selectare a consultantului pentru reluarea procesului de privatizare a companiei CFR Marfa, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta, citat de surse din presa.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )