Libnet.ro
UNICEF

12:00

Conducerea PNL Sector 1, demisa. Liberalii s-au opus intrarii lui Becali in partid

Antena3 Antena3,
Conducerea PNL Sector 1, demisa. Liberalii s-au opus intrarii lui Becali in partid

Biroul Politic Central al PNL a aprobat vineri, la solicitarea presedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL. continuă pe Antena3

Conducerea PNL Sector 1, decapitata. Liberalii s-au opus intrarii lui Becali in partid

Organizatia PNL sector 1 a fost decapitata, vineri, in urma unui scandal iscat la sedinta in care liberalii trebuie sa bata in cuie listele cu candidati pentru alegerile parlamentare. Sefii de la PNL sector 1.

Nicolaescu: S-a decis ca interimatul la conducerea PNL Sector 1 sa fie preluat de catre mine.

Presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a anuntat, vineri, ca BPC al partidului a decis sa propuna Consiliului National Executiv dizolvarea conducerii filialei PNL Sector 1, iar interimatul sa fie preluat de catre el pana la clarificarea situatiei, scrie Mediafax. Nicolaescu a precizat ca votul a fost exprimat in mod secret la nivelul BPC. Biroul Politic Central face propuneri catre Consiliul National Executiv. In acest moment, decizia care s-a luat de catre BPC este sa schimbe din .

Liderii PNL au aprobat o propunere de DEMITERE a conducerii PNL Sector 1.

Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea presedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, in frunte cu Vlad Moisescu, au declarat surse politice pentru Mediafax. Decizia a fost luata la sedinta conducerii PNL de vineri. Potrivit surselor, conducerea PNL Sector 1 s-ar opune intrarii lui George Becali in PNL. Citeste si: Gigi Becali a fost ACCEPTAT in PNL Firea ii .

LIVE TEXT Andrei Chiliman: Antonescu se comporta ca un interimar al lui Basescu si la conducerea PNL

Liberalul Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa ce conducerea partidului a decis demiterea presedintelui si dizolvarea filialei PNL Sector 1, ca Antonescu se comporta ca un interimar al lui Basescu si la conducerea PNL, fiindca a decapita cea mai puternica filiala din tara si a-l inscrie in partid pe Gigi Becali este un serviciu de care nu pot beneficia decat Traian Basescu si adversarii politici.

Organizatia lui Chiliman se opune candidaturii lui Gigi Becali. Antonescu vrea sa demita intreaga conducere PNL Sector 1

Conducerea PNL Sectorul 1 Bucuresti s-a declarat vineri impotriva candidaturii lui Gigi Becali la alegerile parlamentare din partea Partidului National Liberal. Reprezentantii organizatiei lui Chiliman ameninta.

Nicolaescu a preluat interimatul la conducerea PNL Sector 1

Presedintele PNL Bucuresti Eugen Nicolaesc, a anuntat, astazi, ca BPC al partidului a decis sa propuna Consiliului National Executiv dizolvarea conducerii filialei PNL Sector 1, iar interimatul sa fie preluat de catre el pana la clarificarea situatiei.

Antonescu propune demiterea conducerii PNL Sector 1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a propus azi in Biroul Politic Central al patridului demiterea conducerii PNL Sector 1, cerere introdusa pe ordinea de zi, conform surselor de presa.

Tariceanu si Orban ar putea fi SCOSI de pe listele pentru parlamentare. ...

Calin Popescu Tariceanu si Ludovic Orban ar putea fi scosi de pe listele pentru parlamentare, conform unor surse, informeaza Realitatea. net. Biroul Politic Central al PNL a aprobat introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, in frunte cu Vlad Moisescu. Stire in curs de actualizare. Citeste si: Liderii PNL au aprobat o propunere de DEMITERE a conducerii PNL Sector 1Gigi Becali a fost ACCEPTAT in PNL.

Vlad Moisescu, presedintele demis al organizatiei PNL Sector 1: M-au acuzat ca am tradat partidul

Presedintele demis al filialei PNLSector 1 Bucuresti, Vlad Moisescu, a declarat vineri, la mijlocul sedintei BPC al PNL ca liderul Crin Antonescu a decis si schimbarea din functie a sefilor din filialele.

Crin Antonescu dizolva organizatia PNL Sector 1 din cauza lui Gigi Becali. Eugen Nicolaescu preia interimatul conducerii

Presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu a fost numit presedintele interimar al filialei PNLSector 1, dupa ce organizatia lui Andrei Chiliman s-a declarat vineri impotriva candidaturii lui Gigi Becali.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )