Libnet.ro
UNICEF

10:00

Crin Antonescu dizolva organizatia PNL Sector 1 din cauza lui Gigi Becali. Eugen Nicolaescu preia interimatul conducerii

B1 B1,
Crin Antonescu dizolva organizatia PNL Sector 1 din cauza lui Gigi Becali. Eugen Nicolaescu preia interimatul conducerii

Presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu a fost numit presedintele interimar al filialei PNLSector 1, dupa ce organizatia lui Andrei Chiliman s-a declarat vineri impotriva candidaturii lui Gigi Becali. continuă pe B1

Conducerea PNL Sector 1, decapitata. Liberalii s-au opus intrarii lui Becali in partid

Organizatia PNL sector 1 a fost decapitata, vineri, in urma unui scandal iscat la sedinta in care liberalii trebuie sa bata in cuie listele cu candidati pentru alegerile parlamentare. Sefii de la PNL sector 1.

Mihai Stanisoara (PDL): Crin Antonescu incearca sa isi elimine adversarii puternici din ...

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara apreciaza ca evident faptul ca va urma o rafuiala de proportii in USL cauzata de teama actualilor lideri de a fi pusi in umbra de figuri importante din PSD sau PNL, potrivit Agerpres. Pe ultima suta de metri inainte de alegeri, inainte chiar de finalizarea listelor cu candidati, Crin Antonescu isi elimina si isi santajeaza adversarii puternici din PNL invocand motive puerile. Ca liberal si ca om cu scaun la cap nu poti sa iti dai acordul pentru .

Crin Antonescu ataca tabara Chiliman -Tariceanu. Presedintele PNL cere demisia lui Vlad Moisescu de la sefia PNL sector 1- surse

In sedinta conducerii centrale, Crin Antonescu a solicitat demisia lui Vlad Moiesescu acuzand organizatia ca a colaborat cu PDL in timpul campaniei de suspendare a presedintelui Traian Basescu, potrivit unor surse din interiorul PNL, citate de cotidianul EVZ. La aceasta ora se dezbate cererea presedintelui PNL. Vlad Moisescu este un apropiat al lui Andrei Chiliman si al lui Calin Popescu Tariceanu. Surse Hotnews. ro au confirmat ca Antonescu a cerut demisia lui Moisescu. Acelas surse sustin ca gestul lui Antonescu este o avertizare si pentru Calin Popescu Tariceanu care a trecut peste decizia PNL si si-a depus candidatura la parlamentare in sectorul 1. Mai mult, Tariceanu a dezaprobat cooptare lui Gigi Becali in PNL, ironizand-ul pe acesta.

Antonescu propune demiterea conducerii PNL Sector 1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a propus azi in Biroul Politic Central al patridului demiterea conducerii PNL Sector 1, cerere introdusa pe ordinea de zi, conform surselor de presa.

Crin Antonescu ii acuza pe Moiesescu si Chiliman de tradare: Nu a uitat nimeni ce s-a intamplat la referendum, cand Chiliman a citit proclamatii de la Dan Andronic iar Vlad Moisescu ne-a catalogat pe toti grup infractional

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat vineri, dupa sedinta conducerii centrale, ca a partidului, ca s-a decis demiterea presedintilor si dizolvarea birourilor teritoriale de la Sectorul 1, precum si din judetele Mehedinti. Antonescu i-a acuzat El a mai anuntat ca PNL si-a definitivat candidaturile pentru alegerile parlamentare, fiind acceptate derogari de vechime pentru 26 de persoane, intre care Gigi Becali, Daniel Barbu, Vlad Nistor, Rares Bogdan, Sorin Iliesiu, Victor Ciorbea.

Liderii PNL au aprobat o propunere de DEMITERE a conducerii PNL Sector 1.

Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea presedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, in frunte cu Vlad Moisescu, au declarat surse politice pentru Mediafax. Decizia a fost luata la sedinta conducerii PNL de vineri. Potrivit surselor, conducerea PNL Sector 1 s-ar opune intrarii lui George Becali in PNL. Citeste si: Gigi Becali a fost ACCEPTAT in PNL Firea ii .

Conducerea PNL Sector 1, demisa. Liberalii s-au opus intrarii lui Becali in partid

Biroul Politic Central al PNL a aprobat vineri, la solicitarea presedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL.

Vlad Moisescu, presedintele demis al organizatiei PNL Sector 1: M-au acuzat ca am tradat partidul

Presedintele demis al filialei PNLSector 1 Bucuresti, Vlad Moisescu, a declarat vineri, la mijlocul sedintei BPC al PNL ca liderul Crin Antonescu a decis si schimbarea din functie a sefilor din filialele.

Crin Antonescu: in PNL vom aduce personalitati noi ale vietii publice

Liderul Partidului National Liberal Crin Antonescu a declarat vineri, inaintea sedintei de validare a listelor candidatilor pentru alegerile parlamentare, ca in PNL se vor aduce si oameni noi, personalitati ale.

Michael Shafir catre Crin Antonescu: Comunismul a fost condamnat, national-comunismul a fost reinviat cu aportul interimar al domniei voastre

Sustinera acordata de Crin Antonescu lui Gigi Becali pentru a candida pe listele PNL la alegerile parlamentare este criticata si de sustinatorii PNL din mediul academic. Michael Shafir, pofesor la Universitata Babes Bolyai, cunoscut in mediul academic de la Cluj ca sustinator al liberalilor, isi exprima protestul fata de cooptarea lui Gigi Becali intr-o scrisoare deschisa publicata in revista Observator Cultural. In ciuda convingerilor partenerului Becali, va asigur insa ca nu chiar toata suflarea e de vinzare. )Comunismul a fost condamnat, national-comunismul a fost reinviat cu aportul interimar al domniei voastre, scrie Shafir. Anterior, cativa membri PNL, Adriana Saftoiu, Calin Popescu Tariceanu si Varujan Vosganian se numara printre cei care si-au exprimat nemultumirea fata de cooptarea lui Becali in PNL pentrua putea candida pe listele USL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )