Libnet.ro
UNICEF

05:00

Conpet si LukOil, contract de aproape 10 milioane de euro pentru transportul titeiului la rafinaria Petrotel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conpet si LukOil, contract de aproape 10 milioane de euro pentru transportul titeiului la rafinaria Petrotel

Transportatorul de titei in conducte Conpet Ploiesti a incheiat un contract de 42,6 milioane de lei aproape 10 milioane de euro) cu rusii de la LukOil pentru a transporta titeiul din import la rafinaria Petrotel Ploiesti, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Contract de 3,6 mil. euro pentru constructia unui nod pe A3, semnat cu Viarom Construct

Firma Viarom Construct SA va realiza constructia unui nod pe autostrada A 3, in localitatea Gherghita din judetul Prahova, contractul, in valoare de 3,6 milioane euro, fiind semnat marti de Consiliul Judetean Prahova, in calitate de autoritate.

Amenzi de aproape 350.000 de euro, pentru nereguli de munca

Inspectia Muncii a aplicat amenzi in valoare de aproximativ 350. 000 de euro, pentru nereguli de munca, conform unui comunicat remis redactiei. in total, inspectorii de munca au prins 131 de persoane ca lucrau la negru.

Guvernul Romaniei aloca alte 5 milioane de euro pentru sustinerea gradinitelor din Republica Moldova

Guvernul a alocat alte 5 milioane de euro pentru sustinerea bazei materiale a invatamantului preuniversitar din Republica Moldova, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu.

Romania ofera inca 5 milioane de euro pentru reabilitarea gradinitelor din Republica Moldova

Guvernul Romaniei va suplimenta cu cinci milioane de euro mijloacele financiare acordate pentru reabilitarea institutiilor de invatamant prescolar din Moldova. Guvernul Romaniei va suplimenta cu cinci milioane de euro mijloacele financiare acordate pentru reabilitarea institutiilor de invatamant prescolar din Moldova.

Guvernul a oferit primarilor PSD in judetul Botosani patru milioane euro, cadou de sarbatori

Cadou de sarbatori de 4 milioane de euro pentru primarii PSD din judetul Botosani. La ultima sedinta de Guvern dinaintea sarbatorilor, Executivul a avut grija sa recompenseze 21 de administratii locale cu o.

Guvernul a oferit primarilor PSD din judetul Botosani patru milioane euro, cadou de sarbatori

Cadou de sarbatori de 4 milioane de euro pentru primarii PSD din judetul Botosani. La ultima sedinta de Guvern dinaintea sarbatorilor, Executivul a avut grija sa recompenseze 21 de administratii locale cu o.

Lituania adopta euro pentru a se integra mai bine in Occident

Lituania spera ca aderarea la zona euro, de la 1 ianuarie 2015, va conduce la intarirea legaturilor sale cu Occidentul, intr-o perioada de ingrijorare fata de ambitiile Rusiei, chiar daca populatia se teme ca aderarea la moneda unica va determina cresterea preturilor, transmite AFP.

Audi va investi 24 miliarde euro pentru dezvoltarea de noi modele, in incercarea de a depasi BMW

Audi va investi 24 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta noi tehnologii si pentru a extinde productia, cu doua miliarde mai mult decat era prevazut in planul initial de investitii, in.

Partidele, aproape de colaps financiar dupa prezidentiale, care le-au costat 7,2 milioane euro

Partidele politice se afla, dupa alegerile prezidentiale, in cea mai dificila situatie financiara a ultimilor ani, acumuland datorii istorice ca urmare a unor cheltuieli de campanie mult mai mari decat veniturile pe care le-ar fi putut obtine, iar in acest moment opteaza pentru rostogolirea lor.

Atac la BMW: Audi investeste 24 MLD. euro pentru noi modele

Audi va investi 24 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta noi tehnologii si pentru a extinde productia, cu doua miliarde mai mult decat era prevazut in planul initial de investitii, cu scopul de a depasi liderul pietei auto de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )