Libnet.ro
UNICEF

05:00

Contract de 3,6 mil. euro pentru constructia unui nod pe A3, semnat cu Viarom Construct

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Contract de 3,6 mil. euro pentru constructia unui nod pe A3, semnat cu Viarom Construct

Firma Viarom Construct SA va realiza constructia unui nod pe autostrada A 3, in localitatea Gherghita din judetul Prahova, contractul, in valoare de 3,6 milioane euro, fiind semnat marti de Consiliul Judetean Prahova, in calitate de autoritate. continuă pe Wall-Street Ro

Conpet si LukOil, contract de aproape 10 milioane de euro pentru transportul titeiului la rafinaria Petrotel

Transportatorul de titei in conducte Conpet Ploiesti a incheiat un contract de 42,6 milioane de lei aproape 10 milioane de euro) cu rusii de la LukOil pentru a transporta titeiul din import la rafinaria Petrotel Ploiesti, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Amenzi de aproape 350.000 de euro, pentru nereguli de munca

Inspectia Muncii a aplicat amenzi in valoare de aproximativ 350. 000 de euro, pentru nereguli de munca, conform unui comunicat remis redactiei. in total, inspectorii de munca au prins 131 de persoane ca lucrau la negru.

Guvernul Romaniei aloca alte 5 milioane de euro pentru sustinerea gradinitelor din Republica Moldova

Guvernul a alocat alte 5 milioane de euro pentru sustinerea bazei materiale a invatamantului preuniversitar din Republica Moldova, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu.

Subiectele Zilei: Iernile de cosmar ale romanilor. Dunarea inghetata 101 zile si Marele Viscol din Bucuresti; Ce s-a ales de satul romanesc dupa 25 de ani de tranzitie; Actiunea Revelion '77. Masurile secrete ale Securitatii pentru Nicolae Ceausescu

Amenzi mai mari de la 1 ianuarie pentru soferi. Care va fi cea mai mare amenda. Odata cu majorarea salariilor care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie. Contract de 3,6 mil. euro pentru constructia unui nod rutier pe A 3. Care este firma constructoare. Firma Viarom Construct SA va realiza.

Lituania adopta euro pentru a se integra mai bine in Occident

Lituania spera ca aderarea la zona euro, de la 1 ianuarie 2015, va conduce la intarirea legaturilor sale cu Occidentul, intr-o perioada de ingrijorare fata de ambitiile Rusiei, chiar daca populatia se teme ca aderarea la moneda unica va determina cresterea preturilor, transmite AFP.

Atac la BMW: Audi investeste 24 MLD. euro pentru noi modele

Audi va investi 24 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta noi tehnologii si pentru a extinde productia, cu doua miliarde mai mult decat era prevazut in planul initial de investitii, cu scopul de a depasi liderul pietei auto de.

Audi va investi 24 miliarde euro pentru dezvoltarea de noi modele, in incercarea de a depasi BMW

Audi va investi 24 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta noi tehnologii si pentru a extinde productia, cu doua miliarde mai mult decat era prevazut in planul initial de investitii, in.

Audi investeste 24 miliarde de euro pentru a dezvolta noi modele

Audi va investi 24 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta noi tehnologii si pentru a extinde productia, cu doua miliarde mai mult decat era prevazut in planul initial de investitii, cu scopul de a depasi liderul pietei auto de lux, BMW, relateaza Bloomberg.

FBI ofera o recompensa de un milion dolari pentru capturarea unui hacker roman

Un milion de dolari recompensa pentru cei care-l dau pe mana FBI pe cel mai vanat hacker roman. Un barbat de 34 de ani din judetul Teleorman a ajuns pe lista celor mai cautati infractori din lume. Instanta din.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )