Libnet.ro
UNICEF

22:00

Consilier judetean din Suceava, suspectat de conflict de interese

România Liberă România Liberă,
Consilier judetean din Suceava, suspectat de conflict de interese

Consilierul judetean din Suceava, Nistor Tatar este suspectat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese, informeaza un comunicat de presa remis de institutie. continuă pe România Liberă

Consilier judetean din Timis, gasit incompatibil de ANI

Consilierul local al comunei Darova, din Timis, Ionel Dandu, a fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate, intrucat a detinut, simultan, atat functia de viceprimar, cat si functia de administrator al unei companii, se arata intr-un comunicat remis de ANI.

Pe 1 aprilie, premierul a lipsit de la procesul intentat de un consilier judetean din Cluj pentru abuz in serviciu. Ponta crede ca legea e o gluma

Azi, 1 aprilie, a avut loc, la Curtea de Apel Cluj, primul termen din procesul pe care consilierul judetean Mihai Seplecan l-a intentat premierului Victor Ponta pentru abuz in serviciu deoarece ca nu organizeaza alegeri pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Guvernul Romaniei, prin premier, a fost citat la Curtea de Apel Cluj in calitate de parat. Victor Ponta nu s-a prezentat. Urmatoarea infatisare este pe 3 aprilie.

ANI: Fost director din Transgaz, in conflict de interese penal

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Moldovan Radu Costica, fost Director economic in cadrul Societatii Nationale de Transport Gaze Naturale Transgaz S. Medias, intrucat, in exercitarea atributiilor de serviciu, a indeplinit un act si a participat la luarea unei decizii prin care s-a obtinut, direct, un folos patrimonial pentru sotia sa.

Avarii la reteaua electrica din Suceava, din cauza vantului puternic

Mai multe avarii s-au produs, miercuri dupa-amiaza, la reteaua electrica din judetul Suceava, din cauza vantului puternic, infrmeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )