Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANI: Fost director din Transgaz, in conflict de interese penal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANI: Fost director din Transgaz, in conflict de interese penal

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Moldovan Radu Costica, fost Director economic in cadrul Societatii Nationale de Transport Gaze Naturale Transgaz S. Medias, intrucat, in exercitarea atributiilor de serviciu, a indeplinit un act si a participat la luarea unei decizii prin care s-a obtinut, direct, un folos patrimonial pentru sotia sa. continuă pe Ziarul Bursa

Fost director al Trangaz, in conflict de interese penal dupa ce si-a ajutat sotia sa promoveze

Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Radu Costica Moldovan, fost director economic in cadrul Transgaz Medias, ca a incalcat regimul juridic al conflictului de interese in materie penala.

Fost director al Transgaz Medias, acuzat de conflict de interese

Fostul Director al Transgaz Medias, Radu Costica Moldovan, este acuzat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese, intrucat s-a folosit de functia detinuta pentru a obtine un folos material pentru sotia sa, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Radu Moldovan, fost director economic al Transgaz, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Radu Moldovan, fost director economic in cadrul Societatii Nationale de.

Fost director Trangaz, cercetat de ANI pentru conflict de interese, dupa ce si-a ajutat sotia sa avanseze

Radu Costica Moldovan, fost director Trangaz, este cercetat de Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru incalcarea regimului juridic al conflictului de interese, potrivit unui comunicat de presa al.

Minel Pina, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functia de primar al Slatinei

Minel Pina a fost suspendat din functia de primar al Slatinei potrivit unui ordin emis de prefectul judetului Olt. Pina se afla in arest la domiciliu, fiind implicat in dosarul fostului ministru de Finante Darius.

Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea va afla verdictul la finalul lunii aprilie

UPDATE - Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea, principalul acuzat in aceast dosar, mai are de asteptat pana la sfarsitul lunii viitoare pentru a afla verdictul judecatorilor de la inalta.

ANI: Primarul comunei Bratca, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat ca primarul Comunei Bratca, Judetul Bihor, Adrian Mates a incalcat regimului juridic al conflictului de interese in materie penala, potrivit unui comunicat al institutiei.

Directorul Teatrului Elvira Godeanu, judecat pentru conflict de interese, a scapar de suspendarea din functie

Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Targu Jiu nu a mai fost suspendat din functie de catre Consiliul Local, asa cum anuntase conducerea Primariei.

Soferul baut si fara permis care a acidentat mortal o fata de 14 ani a fost arestat!

Soferul care a provocat un accident groaznic joi, 26 martie, pe DN1, la Ghimbav, a fost arestat dupa ce a fost externat din spital, unde a primit ingrijirile medicale.

Actorul Harrison Ford a fost externat din spital, dupa accidentul de avion

Actorul Harrison Ford a parasit weekendul trecut clinica din Los Angeles in care a fost internat de urgenta dupa accidentul de avion pe care l-a suferit la inceputul lunii martie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )