Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost director al Transgaz Medias, acuzat de conflict de interese

România Liberă România Liberă,
Fost director al Transgaz Medias, acuzat de conflict de interese

Fostul Director al Transgaz Medias, Radu Costica Moldovan, este acuzat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese, intrucat s-a folosit de functia detinuta pentru a obtine un folos material pentru sotia sa, informeaza un comunicat de presa al institutiei. continuă pe România Liberă

Fost director al Trangaz, in conflict de interese penal dupa ce si-a ajutat sotia sa promoveze

Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Radu Costica Moldovan, fost director economic in cadrul Transgaz Medias, ca a incalcat regimul juridic al conflictului de interese in materie penala.

ANI: Fost director din Transgaz, in conflict de interese penal

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Moldovan Radu Costica, fost Director economic in cadrul Societatii Nationale de Transport Gaze Naturale Transgaz S. Medias, intrucat, in exercitarea atributiilor de serviciu, a indeplinit un act si a participat la luarea unei decizii prin care s-a obtinut, direct, un folos patrimonial pentru sotia sa.

Radu Moldovan, fost director economic al Transgaz, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Radu Moldovan, fost director economic in cadrul Societatii Nationale de.

Fost director Trangaz, cercetat de ANI pentru conflict de interese, dupa ce si-a ajutat sotia sa avanseze

Radu Costica Moldovan, fost director Trangaz, este cercetat de Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru incalcarea regimului juridic al conflictului de interese, potrivit unui comunicat de presa al.

Sebastian Bodu, fost director ANAF: Fiscul a ajuns sa verifice gestiunea, precum facea Militia Economica

Intr-o postare pe pagina de Facebook, Sebastian Bodu, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala intre anii 2005 - 2007, este de parere ca Directia Generala Antifrauda Fiscala este o monstruozitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )