Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consumul de lapte din tara noastra, printre cele mai reduse din Uniunea Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consumul de lapte din tara noastra, printre cele mai reduse din Uniunea Europeana

Consumam, oficial, doar 32 de ml de lapte pe zi, dar, in realitate, aceasta statistica nu reflecta si consumul nefiscalizat, ne-a spus Dorin Cojocaru, Presedintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui. continuă pe Ziarul Bursa

Starbucks deschide in septembrie a zecea cafenea din tara noastra

Starbucks deschide in septembrie o cafenea in complexul de birouri Novo Park din nordul Capitalei, dezvoltat de compania Genesis Development, detinuta de omul de afaceri Liviu Tudor, aceasta fiind a zecea unitate de pe piata locala si a opta din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Peste 19.000 de candidati s-au inscris pentru admitere la Universitatea din Bucuresti. Care sunt cele mai cautate facultati

Peste 19. 000 de candidati s-au inscris pentru admiterea la Universitatea din Bucuresti, in sesiunea iulie 2014, informeaza un comunicat al UB.

Productia Frigoglass din Turcia se relocheaza in tara noastra

Fabrica producatorului de echipamente frigorifice Frigoglass din tara noastra va prelua productia din Turcia pana la sfarsitul lui 2014 pentru a reduce costurile si a intari competitivitatea pe termen lung a grupului elen, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii.

Traderi din Romania exporta grau din tara vecina ca fiind romanesc

Graul bulgaresc va fi exportat in acest an de comercianti de cereale din tara noastra, care il achizitioneaza de pe piata vecina, dar expediaza prin portul Constanta catre terti, sustin reprezentanti din sectorul agricol din Bulgaria, citati de publicatia Standart News.

FOTO. Cum pleaca obiectele de patrimoniu din tara. Sute de pietre de mina, carate cu duba peste granita

Un barbat din Baia mare s-a ales cu dosar penal, dupa ce politistii de frontiera de la Satu Mare au descoperit ca acesta incerca sa iasa din tara cu nu mai putin de 249 pietre de mina. Omul intentiona sa le transporte in Austria, fara a detine documentele legale in acest sens.

De prin lume adunate! Cele mai COOL usi pe care le-ai vazut vreodata!

De la India, Portugalia sau Statele Unite ale Americii si pana la Italia, Japonia ori Spania, intr-o multime de tari se crede ca o usa frumos pictata este aducatoare de noroc! Iata, asadar, 25 dintre cele mai cool usi din lume!.

Xiaomi Mi4, comparat cu cele mai bune modele de la HTC, LG sau Samsung. A cucerit China piata?

Xiaomi si-a prezentat cel mai bun telefon. Mi4 se pune umar la umar cu cele mai bune telefoane de anul acesta si, pe alocuri, s-ar putea sa castige. Sa vedem cum se pozitioneaza Xiaomi Mi4 pe langa HTC One M8), Galaxy S5, LG G3 sau Xperia Z2. Xiaomi Mi4 a fost lansat intr-un stil similar Apple, iar acest flagship al companiei ar trebui sa o scoata din China si s-o faca o companie globala, dupa ce Mi3 a fost o [].

Cele mai cunoscute logo-uri din lume si povestea din spatele lor

Logo-ul este unul din cele mai importante aspecte la o companie. Este modalitatea prin care clientii o recunosc, o identifica si mai ales sprijina crearea brand-ului.

TOP 10 videoclipuri cu cele mai multe vizualizari pe YouTube!

Fie ca este vorba despre melodii ale unor artisti celebri, hit-uri care au facut inconjurul lumii si au tinut primele locuri ale celor mai importante topuri, fie ca este vorba despre filmulete haioase, iata care sunt cele mai vizionate clipuri ale tuturor timpurilor, pe YouTube!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )