Libnet.ro
UNICEF

06:00

Contract de finantare de 9 milioane de euro pentru managementul deseurilor din Caras Severin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contract de finantare de 9 milioane de euro pentru managementul deseurilor din Caras Severin

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a semnat, ieri, contractul de finantare in valoare de 9 milioane euro pentru faza a doua a proiectului Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Caras Severin, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa dea peste 31 milioane euro pentru indicatoare si semafoare

Administratia Strazilor Bucuresti a scos la licitatie un contract pe doi ani, estimat la 142,7 milioane lei 31,4 milioane euro), cu TVA, pentru lucrari de proiectare si executie de semnalizari rutiere pe strazile Capitalei, potrivit unui anunt publicat joi pe Sistemul Elecronic de Achizitii Publice SEAP).

Dupa vanzari de 85 milioane euro, Deichmann Romania planuieste sa deschida sapte magazine noi

Retailerul german Deichmann a vandut anul trecut, in Romania, incaltaminte in valoare de peste 85 milioane euro, in crestere cu aproape 16% fata de anul anterior, cand a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 72 milioane euro. Pentru anul in.

RATB vrea sa dea 1,34 milioane de euro pentru internet wireless

Regia Autonoma de Transport Bucuresti vrea sa dea 1,34 milioane de euro pentru a achizitiona serviciul de internet wireless care sa fie instalat in mijloacele de transport in comun.

RATB vrea sa dea 1.34 de milioane de euro pentru internet wireless in autobuze, tramvaie si troleibuze

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) vrea sa dea 1,34 milioane de euro pentru a achizitiona serviciul de internet wireless care sa fie instalat pentru calatori in autobuze, tramvaie si troleibuze, arata Profit. ro. Contractul ar urma sa fie incheiat pentru 17 luni cu castigatorul licitatiei.

Profitul net al Oltchim a fost de 1,68 milioane euro, in crestere cu 76%

Profitul net al combinatului Oltchim, aflat in insolventa, a fost, in trimestrul intai al acestui an, de 1,68 milioane de euro, in crestere cu 76% fata de profitul afisat pentru perioada similara din 2016, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Indicii BVB au scazut usor, pe un rulaj de 7,3 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 33,08 milioane de lei, inferior celui din sedinta de vineri 41,61 milioane de lei).

FOTO Romania lucrului prost facut. Campusul de 3 milioane de euro pentru liceul fara elevi de cazat. De doi ani, n-am mai vazut niciun muncitor

Edilii din Targu Jiu au decretat in 2008 construirea unui campus ultramodern, cu 98 de locuri, la Liceul Tehnologic Barsesti. Cladirea nu este gata nici acum, unitatea scolara a ajuns la un pas de desfiintare si niciun elev nu mai solicita sedere la internat.

Misterul jafului de 1,6 milioane euro de la BCR Arges. De ce nu are Politia niciun suspect dupa 3 ani si jumatate de ancheta

In octombrie 2013, Politie Arges a primit 12 plangeri de la cetateni care reclamau ca, din cutiile de valori pe care le aveau la sucursala Arges a BCR, le-au disparut mari sume de bani, valoarea totala a pagubei fiind estimata la aproximativ 1,6 milioane euro. Dosarul nu a fost finalizat nici acum. Mai mult, in dosar nu apare niciun suspect.

Sinteza zilei: Motivul pentru care generalii din servicii au ales casa lui Gabriel Oprea, in noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteaza zilei, de la Antena 3, motivul pentru care generalii din serviciile secrete au preferat casa lui Gabriel Oprea drept loc de intalnire in noaptea alegerilor pr.

Ultimele zile in care puteti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week! (P)

Pe 3 mai e sfarsitul perioadei Regular Registration. Asadar, sunt ultimele zile in care iti poti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )