Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un copil in varsta de 14 ani, dat disparut, a fost gasit in cateva ore de jandarmi

Adevărul Adevărul,
Un copil in varsta de 14 ani, dat disparut, a fost gasit in cateva ore de jandarmi

Un copil dat disparut de familie a fost gasit in doar cateva ore de jandarmi. Din fericire, baiatul in varsta de 14 ani, este teafar si a fost incredintat familiei. continuă pe Adevărul

Un tanar din Navodari a fost retinut pentru ca si-a violat nepoata in varsta de 14 ani

Politistii constanteni au retinut un tanar in varsta de 30 de ani pentru comiterea infractiunii de viol. El este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu nepoata sa impotriva vointei acesteia.

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost gasit spanzurat / Acesta era un apropiat al lui Klaus Iohannis

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost gasit in aceasta dimineata spanzurat, in casa mamei sale. El este sotul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuti ca fiind in grupul de prieteni apropiati ai presedintelui Klaus Iohannis, anunta ziarul local Turnul Sfatului.

Director al Tursib, un apropiat al familiei Iohannis, a fost gasit spanzurat in casa

Directorul tehnic al societatii de transport in comun din municipiul Sibiu, Cristian Gheorghe Pavel, apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, a fost gasit spanzurat, miercuri, intr-una din locuintele familiei sale, relateaza Mediafax. Prima ipoteza a anchetatorilor este sinuciderea.

Directorul adjunct al Tursib, apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, a fost gasit spanzurat

Directorul adjunct al Tursib, Cristian-Gheorghe Pavel, un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, a fost gasit spanzurat in una din locuintele sale, relateaza Turnul Sfatului. in jurul orei 10:00 s-a primit.

Un adolescent roman de 14 ani a facut show la Mondialul de Ping Pong

La numai 14 ani a reusit sa ajunga la Campionatul Mondial de Ping Pong, unde a obtinut doua victorii si a ajuns in faza knock-out a competitiei. Vlad Farcas a reusit sa ii invinga pe englezul Joe Kennedy si.

Gorj: Un copil in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz scolar

Un elev in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz scolar in comuna Berlesti din judetul Gorj, informeaza Agerpres. Elevul a fost accidentat mortal de microbuzul scolar care era condus de.

Gorj: Copil de sase ani, calcat de microbuzul scolii

Un copil in varsta de numai sase ani a murit dupa ce a fost calcat de microbuzul scolar din care tocmai coborase, relateaza Mediafax.

Un copil de 8 ani a fost INTEROGAT pentru ca si-a declarat solidaritatea cu atacatorii jihadisti din Paris

Un copil de opt ani, din orasul francez Nisa, a fost interogat de catre politisti dupa ce micutul si-a exprimat solidaritatea cu jihadistii care au atacat redactia Charlie Hebdo. Initial, autoritatile.

Deputatul Adrian Merka a fost gasit vinovat de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie

Deputatul Adrian Miroslav Merka a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat ca si-a angajat parintii la biroul parlamentar. Decizia judecatorilorinaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.

Un fotbalist de 14 ani, disputat de tatal sau si clubul de care apartine. E perla neagra a fotbalului romanesc

La nici 15 ani impliniti, Raoul Baicu e unul dintre cei mai promitatori fotbalisti romani, fiind considerat de specialisti un adevarat talent. Copilul e insa prins in mijlocul unui scandal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )