Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gorj: Un copil in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz scolar

B1 B1,
Gorj: Un copil in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz scolar

Un elev in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz scolar in comuna Berlesti din judetul Gorj, informeaza Agerpres. Elevul a fost accidentat mortal de microbuzul scolar care era condus de. continuă pe B1

Gorj: Copil de sase ani, calcat de microbuzul scolii

Un copil in varsta de numai sase ani a murit dupa ce a fost calcat de microbuzul scolar din care tocmai coborase, relateaza Mediafax.

Un elev de 6 ani murit dupa ce a fost lovit de microbuzul scolar

Un elev de 6 ani a decedat dupa ce a fost lovit de microbuzul scolar, evenimentul avand loc joi dupa-amiaza in comuna Berlesti, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Gorj, Lucian Stroe.

Un copil in varsta de 14 ani, dat disparut, a fost gasit in cateva ore de jandarmi

Un copil dat disparut de familie a fost gasit in doar cateva ore de jandarmi. Din fericire, baiatul in varsta de 14 ani, este teafar si a fost incredintat familiei.

Gorj: Un copil de sase ani a murit lovit de microbuzul scolar din care coborase

Un copil in varsta de sase ani din judetul Gorj a murit, joi, dupa ce a fost lovit de microbuzul scolar care il transportase de la gradinita spre casa si din care tocmai coborase, politistii deschizand o.

Copil de sase ani ucis de microbuzul scolar. Tragedia a avut loc in comuna Berlesti

Un copil in varsta de numai sase ani a murit dupa ce a fost calcat de microbuzul scolar. Tragedia a avut loc astazi in localitatea Berlesti.

Un tanar de 18 ani a murit, dupa ce a fost lovit cu masina de un sofer baut si fara permis

Accidentul s-a petrecut pe DJ 601 F in comuna Nenciulesti. Un sofer baut si fara permis a lovit un tanar de 18 ani, care a decedat in urma impactului. Soferul vinovat a fugit de la locul accidentului si s-a ascuns intr-o locuinta dintr-un sat vecin.

Copilul de sase ani a fost ucis de microbuz chiar sub ochii mamei sale

O mama din comuna Berlesti este devastata de durere, dupa copilul ei, in varsta de numai sase ani, a fost calcat de microbuzul scolar chiar sub ochii acesteia.

Mioara Roman se muta din vila RA-APPS, dupa sase ani de procese

Fosta sotie a lui Petre Roman, Mioara Roman, se muta astazi din vila RA-APPS, informeaza ziarul Ring. Dupa aproximativ sase ani de procese cu RA-APPS, Mioara Roman va primi, tot de la stat, un apartament de 70 de.

Un copil de 8 ani a fost INTEROGAT pentru ca si-a declarat solidaritatea cu atacatorii jihadisti din Paris

Un copil de opt ani, din orasul francez Nisa, a fost interogat de catre politisti dupa ce micutul si-a exprimat solidaritatea cu jihadistii care au atacat redactia Charlie Hebdo. Initial, autoritatile.

SUA: O fetita de 5 ani a murit din cauza gripei, desi era vaccinata

Destin tragic pentru o fetita de 5 ani din Statele Unite. Copilul a murit dupa ce i-au fost administrate medicamente impotriva gripei, desi era vaccinat. Deznodamantul este greu de inteles, in conditiile in care fetita incepuse sa se simta mai bine in urma tratamentului.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )