Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un elev de 6 ani murit dupa ce a fost lovit de microbuzul scolar

Hotnews Hotnews,
 Un elev de 6 ani murit dupa ce a fost lovit de microbuzul scolar

Un elev de 6 ani a decedat dupa ce a fost lovit de microbuzul scolar, evenimentul avand loc joi dupa-amiaza in comuna Berlesti, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Gorj, Lucian Stroe. continuă pe Hotnews

Gorj: Un copil in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz scolar

Un elev in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz scolar in comuna Berlesti din judetul Gorj, informeaza Agerpres. Elevul a fost accidentat mortal de microbuzul scolar care era condus de.

Un tanar de 18 ani a murit, dupa ce a fost lovit cu masina de un sofer baut si fara permis

Accidentul s-a petrecut pe DJ 601 F in comuna Nenciulesti. Un sofer baut si fara permis a lovit un tanar de 18 ani, care a decedat in urma impactului. Soferul vinovat a fugit de la locul accidentului si s-a ascuns intr-o locuinta dintr-un sat vecin.

Accident rutier in Constanta: Zece persoane, la spital dupa ce microbuzul in care erau a fost lovit de un autoturism

Zece persoane au ajuns la spital, luni dimineata, in urma unui accident produs in municipiul Constanta, dupa ce microbuzul in care acestea se aflau a fost lovit de un autoturism, apoi a intrat intr-un stalp, relateaza Mediafax.

Bilantul accidentului in care a fost implicat microbuzul de pasageri: 23 de raniti, 8 persoane au fost internate

Conducerea Spitalului Judetean Constanta a anuntat marti ca in urma accidentului de luni in care a fost implicat un microbuz plin cu calatori opt persoane au fost internate. Trei dintre victime au suferit rani mai grave, este vorba de o fractura de cap femural, de o ruptura de splina de gradul trei si de o fractura de maxilar.

SUA: O fetita de cinci ani a murit din cauza gripei, desi era vaccinata

Destin tragic pentru o fetita de cinci ani din Statele Unite. Copilul a murit dupa ce i-au fost administrate medicamente impotriva gripei, desi era vaccinat. Deznodamantul este cu atat mai greu de inteles in conditiile in care fetita incepuse sa se simta mai bine in urma tratamentului.

SUA: O fetita de 5 ani a murit din cauza gripei, desi era vaccinata

Destin tragic pentru o fetita de 5 ani din Statele Unite. Copilul a murit dupa ce i-au fost administrate medicamente impotriva gripei, desi era vaccinat. Deznodamantul este greu de inteles, in conditiile in care fetita incepuse sa se simta mai bine in urma tratamentului.

Un vasluian a murit dupa ce a cazut cu pieptul in cutitul cu care isi ameninta sotia

Un barbat de 43 de ani, din localitatea vasluiana Muntenii de Sus, a murit in conditii suspecte, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut cu pieptul intr-un cutit de bucatarie cu care a incercat sa-si loveasca.

Tragedie aviatica pe o baza militara NATO. 10 militari au murit, dupa ce un F-16 s-a prabusit la decolare

Tragedie pe o baza aeriana din Spania, la un curs de pregatire pentru pilotii din tarile NATO. Zece militari si-au pierdut viata si multi altii au fost raniti dupa ce un avion F-16, al fortelor.

Spania. 10 oameni au murit, dupa ce un avion militar s-a prabusit

Cel putin zece oameni au murit, iar 13 au fost raniti dupa ce un avion militar de tip F-16 apartinand Fortelor Aeriene elene s-a prabusit luni in sud-estul Spaniei, informeaza Ministerul spaniol de Externe,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )