Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un tanar de 18 ani a murit, dupa ce a fost lovit cu masina de un sofer baut si fara permis

Adevărul Adevărul,
Un tanar de 18 ani a murit, dupa ce a fost lovit cu masina de un sofer baut si fara permis

Accidentul s-a petrecut pe DJ 601 F in comuna Nenciulesti. Un sofer baut si fara permis a lovit un tanar de 18 ani, care a decedat in urma impactului. Soferul vinovat a fugit de la locul accidentului si s-a ascuns intr-o locuinta dintr-un sat vecin. continuă pe Adevărul

Accident rutier in Constanta: Zece persoane, la spital dupa ce microbuzul in care erau a fost lovit de un autoturism

Zece persoane au ajuns la spital, luni dimineata, in urma unui accident produs in municipiul Constanta, dupa ce microbuzul in care acestea se aflau a fost lovit de un autoturism, apoi a intrat intr-un stalp, relateaza Mediafax.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea mult

Parlamentarul britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a consumat o cantitate mult prea mare de vodca in cursul unui dineu oficial organizat in Polonia, informeaza Agerpres.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la o cina oficiala in Polonia

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut o cantitate prea mare de vodca in timpul unei cine oficiale in Polonia, scrie BBC. Jim Dobbin a vrut sa respecte traditia locala si sa bea cate un pahar de alcool dupa fiecare fel de mancare.

Un vasluian a murit dupa ce a cazut cu pieptul in cutitul cu care isi ameninta sotia

Un barbat de 43 de ani, din localitatea vasluiana Muntenii de Sus, a murit in conditii suspecte, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut cu pieptul intr-un cutit de bucatarie cu care a incercat sa-si loveasca.

Un parlamentar A MURIT, dupa ce a baut prea multa votca la un dineu

Parlamentarul laburist britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a consumat o cantitate mult prea mare de votca, la un dineu oficial organizat in Polonia, informeaza joi presa britanica, citand concluziile anchetei.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la un dineu oficial in Polonia, potrivit autopsiei

Parlamentarul laburist britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a baut prea multa vodca in cursul unui dineu oficial organizat in Polonia la 6 septembrie 2014. Presa britanica a anuntat, vineri, concluziile anchetei.

Australian Open 2015: Tenisul feminin romanesc a egalat o performanta veche de 18 ani

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open 2015, egaland o performanta veche de 18 ani.

Faze Tari: Sot si sotie s-au snopit in bataie, la 83 de ani. De ce? Raspunsul este halucinant; Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la un dineu oficial din Polonia; Uite cu ce ne lovesc inventatorii la inceput de 2015

Innebuneste daca-l scoti din ghips! Un tanar de Chicago traieste de 15 ani ca o mumie. N-are nici un oscior rupt, dar adora sa fie bagat in ghips. Descoperire bizara facuta de un fermier din Chile. Pot fi ramasitele unor creaturi mitice. Un fermier din Chile sustine ca a gasit ramasitele a doua.

Drogurile cu efecte fatale au ajuns si la Vaslui. Un tanar de 19 ani, aflat intr-un program de supraveghere, in coma la spital

Un tanar de 19 ani, din Vaslui, cunoscut membru al clanului de traficanti de etnobotanice Buga, a ajuns in coma la spital dupa ce a consumat droguri sintetice. Avand in vedere manifestarile violente ale tanarului, cadrele medicale suspecteaza ca acesta a consumat o combinatie nou intrata pe piata drogurilor, extrem de nociva si care poate avea efecte fatale.

Operatiune dramatica de salvare dupa ce o masina a plonjat in raul Dambovita

O masina a cazut in raul Dambovita, vineri, in zona stavilarului de la Podul Ciurel, pe sensul dinspre Crangasi spre Cartierul Militari. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, in autoturism se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )