Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un vasluian a murit dupa ce a cazut cu pieptul in cutitul cu care isi ameninta sotia

Antena3 Antena3,
Un vasluian a murit dupa ce a cazut cu pieptul in cutitul cu care isi ameninta sotia

Un barbat de 43 de ani, din localitatea vasluiana Muntenii de Sus, a murit in conditii suspecte, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut cu pieptul intr-un cutit de bucatarie cu care a incercat sa-si loveasca. continuă pe Antena3

Un parlamentar A MURIT, dupa ce a baut prea multa votca la un dineu

Parlamentarul laburist britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a consumat o cantitate mult prea mare de votca, la un dineu oficial organizat in Polonia, informeaza joi presa britanica, citand concluziile anchetei.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la o cina oficiala in Polonia

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut o cantitate prea mare de vodca in timpul unei cine oficiale in Polonia, scrie BBC. Jim Dobbin a vrut sa respecte traditia locala si sa bea cate un pahar de alcool dupa fiecare fel de mancare.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea mult

Parlamentarul britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a consumat o cantitate mult prea mare de vodca in cursul unui dineu oficial organizat in Polonia, informeaza Agerpres.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la un dineu oficial in Polonia, potrivit autopsiei

Parlamentarul laburist britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a baut prea multa vodca in cursul unui dineu oficial organizat in Polonia la 6 septembrie 2014. Presa britanica a anuntat, vineri, concluziile anchetei.

Trei persoane, ranite in Bucuresti dupa ce masina in care se aflau a cazut in Dambovita

Trei persoane au fost ranite vineri, in Capitala, dupa ce autoturismul in care se aflau a cazut in raul Dambovita, in zona Podului Ciurel. Potrivit sursei citate, in autoturism se aflau un barbat si doua.

Spania. 10 oameni au murit, dupa ce un avion militar s-a prabusit

Cel putin zece oameni au murit, iar 13 au fost raniti dupa ce un avion militar de tip F-16 apartinand Fortelor Aeriene elene s-a prabusit luni in sud-estul Spaniei, informeaza Ministerul spaniol de Externe,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3518 seconds )