Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea mult

România Liberă România Liberă,
Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea mult

Parlamentarul britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a consumat o cantitate mult prea mare de vodca in cursul unui dineu oficial organizat in Polonia, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la o cina oficiala in Polonia

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut o cantitate prea mare de vodca in timpul unei cine oficiale in Polonia, scrie BBC. Jim Dobbin a vrut sa respecte traditia locala si sa bea cate un pahar de alcool dupa fiecare fel de mancare.

Faze Tari: Sot si sotie s-au snopit in bataie, la 83 de ani. De ce? Raspunsul este halucinant; Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la un dineu oficial din Polonia; Uite cu ce ne lovesc inventatorii la inceput de 2015

Innebuneste daca-l scoti din ghips! Un tanar de Chicago traieste de 15 ani ca o mumie. N-are nici un oscior rupt, dar adora sa fie bagat in ghips. Descoperire bizara facuta de un fermier din Chile. Pot fi ramasitele unor creaturi mitice. Un fermier din Chile sustine ca a gasit ramasitele a doua.

Un parlamentar A MURIT, dupa ce a baut prea multa votca la un dineu

Parlamentarul laburist britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a consumat o cantitate mult prea mare de votca, la un dineu oficial organizat in Polonia, informeaza joi presa britanica, citand concluziile anchetei.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la un dineu oficial in Polonia, potrivit autopsiei

Parlamentarul laburist britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a baut prea multa vodca in cursul unui dineu oficial organizat in Polonia la 6 septembrie 2014. Presa britanica a anuntat, vineri, concluziile anchetei.

Ucraina: 13 persoane au murit dupa ce un obuz a explodat intr-o statie de autobuz din Donetk

Treisprezece persoane au fost ucise, joi dimineata la Donetk, in estul Ucrainei, dupa ce un obuz a cazut intr-o statie de autobuz. Explozia s-a produs intr-un cartier al orasului ferit pana in prezent de.

Un angajat al Termocentralei Turceni a murit dupa ce a fost strivit de un lift

Un angajat al Termocentralei Turceni a decedat marti seara dupa ce a fost strivit de un lift, informeaza Agerpres. Victima, in varsta de 58 de ani, impreuna cu liftiera au urcat in turnul de racire al.

Un muncitor de la centrala Fukushima a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de apa

Un muncitor, care lucra la centrala nucleara Fukushima Japonia), si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-un imens rezervor de apa, relateaza AP. Victima, in varsta de 55 de ani, a suferit mai multe leziuni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )