Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ucraina: 13 persoane au murit dupa ce un obuz a explodat intr-o statie de autobuz din Donetk

B1 B1,
Ucraina: 13 persoane au murit dupa ce un obuz a explodat intr-o statie de autobuz din Donetk

Treisprezece persoane au fost ucise, joi dimineata la Donetk, in estul Ucrainei, dupa ce un obuz a cazut intr-o statie de autobuz. Explozia s-a produs intr-un cartier al orasului ferit pana in prezent de. continuă pe B1

Ucraina: Treisprezece persoane au murit la Donetsk dupa ce un troleibuz a fost lovit de un obuz

Treisprezece persoane au fost ucise joi dimineata la Donetsk, in estul Ucrainei, in momentul in care un troleibuz a fost lovit de un obuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupte, a declarat un reprezentant al primariei locale pentru AFP.

VIDEO Ucraina: Treisprezece civili au murit la Donetsk dupa ce un troleibuz a fost lovit de un obuz

Treisprezece persoane au fost ucise joi dimineata la Donetsk, in estul Ucrainei, in momentul in care un troleibuz a fost lovit de un obuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupte, a declarat un reprezentant al primariei locale pentru AFP. UPDATE Autoritatile de la Kiev ii acuza pe separatistii prorusi de lansarea obuzului care a provocat joi moartea a 13 civili, transmite AFP.

Siria. Cel putin 10 persoane au murit dupa explozia unei masini capcana

Explozia unei masini capcana a zguduit din temelii orasul sirian Homs, provocand moartea a cel putin 10 persoane si ranirea altor 30. Potrivit guvernatorului din regiune, Talal Barazi, care a condamnat actul.

UCRAINA: 13 morti intr-un nou bombardament la Donetk

Treisprezece persoane au murit, joi dimineata, la Donetk dupa ce un obuz a lovit un troleibuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupte.

Macel in randul civililor, la Donetk. 13 oameni au fost ucisi de un obuz tras asupra unui troleibuz

Cel 13 oameni au murit in aceasta dimineata la Donetk dupa ce un proiectil a nimerit un troleibuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupe. Potrivit autoritatilor locale, alte cateva zeci de oameni au fost raniti. Tragedia s-a produs la ora 7 si 40 de minute, cand zeci de oameni se grabeau la serviciu.

Un muncitor de la centrala Fukushima a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de apa

Un muncitor, care lucra la centrala nucleara Fukushima Japonia), si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-un imens rezervor de apa, relateaza AP. Victima, in varsta de 55 de ani, a suferit mai multe leziuni.

Un pacient, care se trata medicinal cu marijuana, a murit dupa ce politia i-a confiscat marfa

Un medic din Augsburg Germania) declar ca pacientul sau american ar fi fost si acum in viata daca politia nu i-ar fi confiscat cantitatea de marijuana, folosita in scopuri medicinale. in luna septembrie a.

Vaslui: O tanara de 18 ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

O tanara de 18 ani a murit si un barbat de 47 de ani a fost grav ranit in urma unui accident petrecut, luni dupa-amiaza, pe un drum judetean din Vaslui, informeaza Mediafax.

Un angajat al Termocentralei Turceni a murit dupa ce a fost strivit de un lift

Un angajat al Termocentralei Turceni a decedat marti seara dupa ce a fost strivit de un lift, informeaza Agerpres. Victima, in varsta de 58 de ani, impreuna cu liftiera au urcat in turnul de racire al.

Caras-Severin: O persoana a murit dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o cisterna incarcata cu acetona

Un autourism s-a ciocnit luni seara cu o cisterna incarcata cu acetona, care s-a rasturnat intre localitatile Orsova si Caransebes, pe DN6. in urma accidentului, soferul autoturismului a murit, circulatia.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )