Libnet.ro
UNICEF

00:07

Macel in randul civililor, la Donetk. 13 oameni au fost ucisi de un obuz tras asupra unui troleibuz

Adevărul Adevărul,
Macel in randul civililor, la Donetk. 13 oameni au fost ucisi de un obuz tras asupra unui troleibuz

Cel 13 oameni au murit in aceasta dimineata la Donetk dupa ce un proiectil a nimerit un troleibuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupe. Potrivit autoritatilor locale, alte cateva zeci de oameni au fost raniti. Tragedia s-a produs la ora 7 si 40 de minute, cand zeci de oameni se grabeau la serviciu. continuă pe Adevărul

Lucrurile se inrautatesc in Ucraina. Cel mai recent bilant arata ca 34 de oameni au fost ucisi de rebeli in ultimele 24 de ore

Cel putin 34 de persoane, civili si militari, au fost ucise in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, teatrul unui conflict intre armata ucraineana si rebelii separatisti prorusi, potrivit unui bilant intocmit.

Cinci civili au fost ucisi in cursul noptii in timpul unor bombardamente la Donetk

Cinci civili au fost ucisi si alti 29 au fost raniti in noaptea de marti spre miercuri in timpul unor bombardamente in orasul Donetk, in estul separatist al Ucrainei, au anuntat miercuri autoritatile.

13 oameni au murit, in urma unui bombardament la Donetk

Treisprezece oameni au murit joi dimineata la Donetk, in estul Ucrainei, dupa ce un troleibuz a fost lovit de un obuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupte, relateaza.

Donetk: 13 morti intr-un bombardament asupra unei statii de troleibuz

Treisprezece persoane au fost ucise, in aceasta dimineata, la Donetk estul Ucrainei), dupa ce un obuz a cazut peste o statie de troleibuz dintr-un cartier relativ ferit, pana acum, de luptele dintre insurgenti si armata ucraineana, a anuntat un oficial al primariei locale, preluat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )