Libnet.ro
UNICEF

01:05

13 oameni au murit, in urma unui bombardament la Donetk

Antena3 Antena3,
13 oameni au murit, in urma unui bombardament la Donetk

Treisprezece oameni au murit joi dimineata la Donetk, in estul Ucrainei, dupa ce un troleibuz a fost lovit de un obuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupte, relateaza. continuă pe Antena3

UCRAINA: 13 morti intr-un nou bombardament la Donetk

Treisprezece persoane au murit, joi dimineata, la Donetk dupa ce un obuz a lovit un troleibuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupte.

Macel in randul civililor, la Donetk. 13 oameni au fost ucisi de un obuz tras asupra unui troleibuz

Cel 13 oameni au murit in aceasta dimineata la Donetk dupa ce un proiectil a nimerit un troleibuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupe. Potrivit autoritatilor locale, alte cateva zeci de oameni au fost raniti. Tragedia s-a produs la ora 7 si 40 de minute, cand zeci de oameni se grabeau la serviciu.

Timisoara: Un tanar de 22 de ani a murit in urma unui accident de masina

Un tanar a murit si alte trei persoane au fost ranite, marti seara, in urma unui accident produs, intre Timisoara si Sag, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz, informeaza Mediafax.

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct la varsta de 88 de ani. Era internata de cateva zile la Spitalul Fundeni, din cauza unor complicatii cardiace. Christine Valmy a devenit celebra.

Regina cosmeticelor a murit in urma unui infarct

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, in varsta de 88 ani, a murit, duminica seara, in urma unui atac de cord, potrivit B1. ro.

Christine Valmy, supranumita regina cosmeticelor, a murit in urma unui infarct (VIDEO)

A murit Christine Valmy, supranumita regina cosmeticelor. Vedeta a incetat din viata in urma unui infarct la vasta de 88 de ani. Christine se afla internata de cateva zile la Spitalul Fundeni din cauza unor.

Caras-Severin: Cisterna cu acetona rasturnata in urma unui accident pe DN6. Traficul este inchis

Un barbat care conducea, luni seara, un autoturism intre localitatile Orsova si Caransebes, pe DN6, a murit, dupa ce a incercat sa faca o depasire intrand pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o cisterna incarcata cu acetona, care s-a rasturnat, circulatia rutiera fiind inchisa pe ambele sensuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )