Libnet.ro
UNICEF

00:07

Timisoara: Un tanar de 22 de ani a murit in urma unui accident de masina

România Liberă România Liberă,
Timisoara: Un tanar de 22 de ani a murit in urma unui accident de masina

Un tanar a murit si alte trei persoane au fost ranite, marti seara, in urma unui accident produs, intre Timisoara si Sag, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Caras-Severin: Cisterna cu acetona rasturnata in urma unui accident pe DN6. Traficul este inchis

Un barbat care conducea, luni seara, un autoturism intre localitatile Orsova si Caransebes, pe DN6, a murit, dupa ce a incercat sa faca o depasire intrand pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o cisterna incarcata cu acetona, care s-a rasturnat, circulatia rutiera fiind inchisa pe ambele sensuri.

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct la varsta de 88 de ani. Era internata de cateva zile la Spitalul Fundeni, din cauza unor complicatii cardiace. Christine Valmy a devenit celebra.

Regina cosmeticelor a murit in urma unui infarct

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, in varsta de 88 ani, a murit, duminica seara, in urma unui atac de cord, potrivit B1. ro.

Christine Valmy, supranumita regina cosmeticelor, a murit in urma unui infarct (VIDEO)

A murit Christine Valmy, supranumita regina cosmeticelor. Vedeta a incetat din viata in urma unui infarct la vasta de 88 de ani. Christine se afla internata de cateva zile la Spitalul Fundeni din cauza unor.

O fetita de trei ani a murit din cauza unui diagnostic gresit. Medicii au spus ca are rinofaringita, dar copila avea meningita

Fetita de trei ani a fost adusa la Spitalul Muncipal Fararas in 10 ianuarie deoarece se simtea rau si avea febra mare. Medicul de garda i-a dat un tratament pentru acasa, dar dupa cateva ore fetita a murit.

Zece trenuri Eurostar anulate, in urma unui nou incident in tunelul de sub Canalul Manecii

Eurostar a anuntat anularea a zece trenuri duminica dupa-amiaza, in urma unui nou incident in tunelul de sub Canalul Manecii, care a obligat Eurotunnel sa inchida instalatia timp de doua ore duminica dimineata, a declarat pentru AFP directorul general al companiei feroviare.

Zece trenuri Eurostar anulate, in urma unui nou incident in tunelul de sub Canalul Manecii

Zece trenuri Eurostar au fost anulate, duminica dupa-amiaza, in urma unui nou incident in tunelul de sub Canalul Manecii, care a obligat Eurotunnel sa inchida instalatia timp de doua ore, informeaza Mediafax.

Vaslui: O tanara de 18 ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

O tanara de 18 ani a murit si un barbat de 47 de ani a fost grav ranit in urma unui accident petrecut, luni dupa-amiaza, pe un drum judetean din Vaslui, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )