Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita de trei ani a murit din cauza unui diagnostic gresit. Medicii au spus ca are rinofaringita, dar copila avea meningita

Adevărul Adevărul,
O fetita de trei ani a murit din cauza unui diagnostic gresit. Medicii au spus ca are rinofaringita, dar copila avea meningita

Fetita de trei ani a fost adusa la Spitalul Muncipal Fararas in 10 ianuarie deoarece se simtea rau si avea febra mare. Medicul de garda i-a dat un tratament pentru acasa, dar dupa cateva ore fetita a murit. continuă pe Adevărul

Traficul feroviar la Gara de Nord din Paris a fost suspendat din cauza unui incendiu

Traficul feroviar la Gara de Nord din Paris a fost suspendat timp de aproape doua ore, luni, din cauza unui incendiu la sediul unei companii auto, relateaza France3. Potrivit companiei feroviare franceze, SNCF,.

Ancheta la Spitalul Fagaras dupa moartea unei fetite de trei ani

Directia de Sanatate Publica DSP) Brasov a deschis o ancheta la Spitalul Fagaras dupa ce o fetita de trei ani, diagnosticata cu meningita virala, a fost consultata, i s-a facut o injectie si a fost trimisa acasa, fara a fi internata, iar dupa cateva ore a intrat in stop cardio-respirator si a murit, informeaza Mediafax.

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct la varsta de 88 de ani. Era internata de cateva zile la Spitalul Fundeni, din cauza unor complicatii cardiace. Christine Valmy a devenit celebra.

DSP Brasov a dechis o ancheta la Spitalul Fagaras dupa decesul unei fetite de trei ani

Directia de Sanatate Publica DSP) Brasov a deschis o ancheta la Spitalul Fagaras dupa ce o fetita de trei ani diagnosticata cu meningita virala, a fost consultata, i s-a facut o injectie si a fost.

DSP Brasov a deschis o ancheta la Spitalul Fagaras dupa decesul unei fetite de trei ani

Directia de Sanatate Publica DSP) Brasov a deschis o ancheta la Spitalul Fagaras dupa ce o fetita de trei ani diagnosticata cu meningita virala, a fost consultata, i s-a facut o injectie si a fost.

Cluj: Trei curse aeriene au intarzieri, iar doua au fost anulate din cauza cetii

Trei curse aeriene interne si internationale care ar fi trebuit sa aterizeze sau sa decoleze, marti dimineata, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au intarzieri din cauza cetii. Alte.

Doua curse aeriene, anulate din cauza cetii

Doua zboruri au fost anulate, in timp ce alte trei curse aeriene interne si internationale care ar fi trebuit sa aterizeze sau sa decoleze, marti dimineata, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au intarzieri, din cauza cetii, conform Mediafax.

Ionut Botezanu, alias Racheta, zimbru inca trei ani

Ionut Botezatu a decis sa continue munca inceputa la CSM Stiinta Baia Mare in anul competitional 2006-2007, reusind sa ajunga la o intelegere cu conducerea clubului baimarean pentru o perioada de inca trei ani de zile.

Corina Cretu: Romania si Ungaria risca sa piarda bani europeni din cauza unei neintelegeri

Comisarul european Corina Cretu sustine ca cetatenii romani si unguri risca sa piarda banii europeni pusi la dispozitie, in programul de cooperare tranfrontaliera, din cauza unei neintelegeri intre cele doua guverne, informeaza Hotnews.

Curele de radioterapie de la Institutul Oncologic Bucuresti, oprite de cateva zile, din cauza unei defectiuni

Pacientii Institutului Oncologic BucurestiIOB) nu si-au mai putut face cura de radioterapie de vineri, din cauza unei defectiuni la instalatia de climatizare a aparatului, informeaza Mediafax. Ministerul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )