Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un copilas de doi ani si patru luni a disparut in statiunea Geoagiu Bai. A fost pierdut de bunica, iar politistii il cauta

Adevărul Adevărul,
Un copilas de doi ani si patru luni a disparut in statiunea Geoagiu Bai. A fost pierdut de bunica, iar politistii il cauta

Duminica dupa-amiaza un copil de doi ani si patru luni s-a pierdut in statiunea Geoagiu Bai, dupa ce a fost scapata de sub supraveghere de bunica, in sala de mese a unui hotel. Familia a apelat la Serviciul de Urgenta 112, iar politistii cauta minorul. continuă pe Adevărul

Un copilas de doi ani si noua luni a disparut in statiunea Geoagiu Bai. A fost pierdut de bunica, iar politistii il cauta

Duminica dupa-amiaza un copil de doi ani si noua luni s-a pierdut in statiunea Geoagiu Bai, dupa ce a fost scapata de sub supraveghere de bunica, in sala de mese a unui hotel. Familia a apelat la Serviciul de Urgenta 112, iar politistii cauta minorul.

Sentinta definitiva: medicul expert Sorin Pasca, condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare

Medicul expert Sorin Mircea Pasca a fost condamnat definitiv la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Initial, el primise o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu executare, insa in urma apelului procurorilor, pedeapsa a fost majorata cu patru luni.

Un copil in varsta de doi ani si noua luni a disparut in statiunea Geoagiu-Bai, unde era in vizita la bunica sa

Un copil de doi ani si noua luni a disparut, duminica dupa-amiaza, in timp ce era in vizita la bunica sa, aflata la tratament in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

Eroul zilei. Dupa ore intregi de cautari, Gom, un caine de urma, a reusit sa gaseasca o fetita de 2 ani si 4 luni ce a disparut din curtea bunicilor

O fetita in varsta de doar doi ani si patru luni a disparut din gradina bunicilor sai. Incidentul s-a petrecut in comuna bihoreana Sarbi, astfel ca zeci de politisti, jandarmi si reprezentanti ai ISU s-au mobilizat pentru a o gasi. Gom, un ciobanesc german din cadrul IPJ Bihor a fost cel care a gasit-o teafara, la patru kilometri distanta de casa.

Un copil de doi ani a DISPARUT in statiunea Geoagiu-Bai, din Hunedoara

Un copil de doi ani si noua luni care a disparut, duminica dupa-amiaza, in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara. El este cautat de politisti, jandarmi si pompieri, fiind folosit si un caine special antrenat.

Eroul zilei. Dupa ore intregi de cautari, Gom, un caine de urma, a gasit o fetita de 2 ani si 4 luni disparuta din curtea bunicilor

O fetita in varsta de doar doi ani si patru luni a disparut din gradina bunicilor sai. Incidentul s-a petrecut in comuna bihoreana Sarbi, astfel ca zeci de politisti, jandarmi si reprezentanti ai ISU s-au mobilizat pentru a o gasi. Gom, un ciobanesc german din cadrul IPJ Bihor, a fost cel care a gasit-o teafara, la 4 kilometri distanta de casa.

INS: Importurile de gaze au scazut cu 76,9%, in primele patru luni din 2015, productia interna a crescut

Romania a importat, in primele patru luni din 2015, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 66. 500 tone echivalent petrol tep), cu 76,9% mai putin fata de cantitatea importata in perioada similara din 2014, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS), citat de Agerpres. ro.

Resursele de energie primara au crescut in primele patru luni cu 3%

Principalele resurse de energie primara au totalizat in primele patru luni 10,72 milioane tone echivalent petrol tep), in crestere cu 3% fata de aceeasi perioada din 2014, din care productia interna a insumat 7,47 milioane tep, cu 4,3% mai mult, iar.

Afacerile pentru comertul cu ridicata si amanuntul au crescut cu 6,1% in primele patru luni

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor a crescut in primele patru luni cu 6,1%, serie bruta, datorita avansului la comertul cu autovehicule 14,7%) si.

INS: Consumul de energie electrica a scazut cu 4%, in primele patru luni

Consumul final de energie electrica a fost de 16287,7 milioane KWh in primele patru luni ale acestui an, cu 3,9% mai mic fata de perioada corespunzatoare a anului 2014, arata Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )